Αθλητικά

Πυγμαχία: “Χάλκινη” η Κουτσογεωργοπούλου στο Παρίσι

Το κορίτσι-θαύμα της ελληνικής πυγμαχίας, η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου, κέρδισε μια ακόμα σημαντική διάκριση στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας, που διεξήχθη στο Παρίσι, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλίο στην κατηγορία των -51 κιλών.

 

Η αθλήτρια του Νίκου Δροσόπουλου νίκησε στον πρώτο αγώνα της την Γαλλίδα Τζαζιρί, ωστόσο στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Ιταλίδα Φάντα, με αποτέλεσμα να φτάσει στην κατάκτηση της 3ης θέσης.

 

"Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που μας στηρίζουν οικονομικά και ηθικά σ αυτό το ταξίδι του Ολυμπιακού ονείρου», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook o Νίκος Δροσόπουλος.

 

«Αυτοί οι σκληροί αγώνες υψηλού επιπέδου αποτέλεσαν σταθμό για την προετοιμασία της Κατερίνας. Το προπονητικό μας πλάνο, που είναι δύσκολο και απαιτητικό, στοχεύει να οδηγήσει την αθλήτριάς μας στην κορύφωσή της τον Ιούνιο στα European Games"

 

Υπενθυμίζεται ότι στην εν λόγω διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Μινσκ της Λευκορωσίας θα αγωνιστούν οι 12 καλύτερες Ευρωπαίες για μια θέση στο βάθρο της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή