Πειραιώς: Σε εξέλιξη ο δεύτερος κύκλος του Project Future

Ενώ γίνονται ήδη προσλήψεις για τους συμμετέχοντες του πρώτου κύκλου

 

Δυναμικά προχωρά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Project Future της Τράπεζας Πειραιώς που υλοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration Academy.

 

To Project Future προσφέρει σε νέους πτυχιούχους υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στις πιο περιζήτητες ειδικότητες, ανοίγοντας για αυτούς την αγορά εργασίας.

 

Ενώ γίνονται ήδη προσλήψεις για τους συμμετέχοντες του πρώτου κύκλου, ο δεύτερος κύκλος εκπαιδεύσεων σε τομείς εργασίας όπως Java, ψηφιακό μάρκετινγκ (digital marketing), πωλήσεις (sales) και data science, βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι υποψήφιοι έχουν περάσει τα πρώτα στάδια της σχετικής διαδικασίας, ενώ συνεντεύξεις των νέων με στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του Ομίλου Πειραιώς.

 

Επόμενο στάδιο, όπως αναφέρουν αρμόδια στελέχη της τράπεζας, είναι το τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μεταξύ 17 και 19 Απριλίου 2019, κατά τη διάρκεια του οποίου, όλοι οι τελικοί επιτυχόντες θα εκπαιδευτούν σε θέματα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, και θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν μέσα από τις ιστορίες επιτυχημένων προσωπικοτήτων, καθώς και να συνομιλήσουν μαζί τους, πριν περάσουν στην τελική ευθεία και τις εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις.

 

Δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς όπως έχει επισημανθεί, είναι μέσω του Project Future, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε δύο κύκλους, να βοηθήσει τους νέους να βρουν τη θέση που τους ταιριάζει στην αγορά εργασίας, φέρνοντας τους σε επαφή με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Να αποτελέσει ουσιαστικά την αναγκαία «γέφυρα» μεταξύ των νέων πτυχιούχων και των επιχειρήσεων.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.