Πειραιώς: Σε εξέλιξη ο δεύτερος κύκλος του Project Future

Ενώ γίνονται ήδη προσλήψεις για τους συμμετέχοντες του πρώτου κύκλου

 

Δυναμικά προχωρά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Project Future της Τράπεζας Πειραιώς που υλοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration Academy.

 

To Project Future προσφέρει σε νέους πτυχιούχους υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στις πιο περιζήτητες ειδικότητες, ανοίγοντας για αυτούς την αγορά εργασίας.

 

Ενώ γίνονται ήδη προσλήψεις για τους συμμετέχοντες του πρώτου κύκλου, ο δεύτερος κύκλος εκπαιδεύσεων σε τομείς εργασίας όπως Java, ψηφιακό μάρκετινγκ (digital marketing), πωλήσεις (sales) και data science, βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι υποψήφιοι έχουν περάσει τα πρώτα στάδια της σχετικής διαδικασίας, ενώ συνεντεύξεις των νέων με στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του Ομίλου Πειραιώς.

 

Επόμενο στάδιο, όπως αναφέρουν αρμόδια στελέχη της τράπεζας, είναι το τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μεταξύ 17 και 19 Απριλίου 2019, κατά τη διάρκεια του οποίου, όλοι οι τελικοί επιτυχόντες θα εκπαιδευτούν σε θέματα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, και θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν μέσα από τις ιστορίες επιτυχημένων προσωπικοτήτων, καθώς και να συνομιλήσουν μαζί τους, πριν περάσουν στην τελική ευθεία και τις εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις.

 

Δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς όπως έχει επισημανθεί, είναι μέσω του Project Future, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε δύο κύκλους, να βοηθήσει τους νέους να βρουν τη θέση που τους ταιριάζει στην αγορά εργασίας, φέρνοντας τους σε επαφή με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Να αποτελέσει ουσιαστικά την αναγκαία «γέφυρα» μεταξύ των νέων πτυχιούχων και των επιχειρήσεων.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Tριπλασιασμός των κερδών της Lenovo

Tριπλασιασμός των κερδών της Lenovo

Τριπλασιάστηκαν τα τριμηνιαία κέρδη της κινεζικής εταιρείας Lenovo, καθώς οι ισχυρές πωλήσεις υπολογιστών βοήθησαν τη...

Media

Μέχρι πότε μεταδίδονται πολιτικές διαφημίσεις και δημοσκοπήσεις

Μέχρι πότε μεταδίδονται πολιτικές διαφημίσεις και δημοσκοπήσεις

Μια ανάσα πριν τις κάλπες για τις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και η προεκλογική περίοδος των...

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αυτοκίνητο

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Την επίσημη παρουσίασή της στην Αθήνα πραγματοποίησε η Mazda, ξεκινώντας τις λιανικές πωλήσεις οχημάτων της...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.