Λευκάδα: 9ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου

Το Σάββατο, 4 Μαϊου θα λάβει χώρα φέτος ο 9ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου στη Λευκάδα, που λόγω της εξαιρετικής του διαδρομής προσελκύει κάθε χρόνο αθλητικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Με χορηγό τη μαρίνα Λευκάδας. οργανωτές της διοργάνωσης είναι ο Αθλητικός Συλλόγος Λευκάδας «Φίλανδρος» σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λευκάδας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

 

Ο αριθμός συμμετοχών φέτος είναι τετραψήφιος και η διαδρομή είναι 17 χλμ., σε μια λωρίδα γης ανάμεσα σε θάλασσα και λιμνοθάλασσα. Η επίσημα πιστοποιημένη διαδρομή από την AIMS-IAAF, η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ο ειδικός χώρος παθητικής αποθεραπείας στους τερματίσαντες, η τροφοδοσία ανά 2,5 χλμ είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κατάφεραν να ανεβάσουν το κύρος του αγώνα και την εκτίμηση από τους αθλητές τα τελευταία χρόνια.

 

Οι διαδρομές στις οποίες μπορεί κανείς να συμμετάσχει είναι τέσσερις: 1χλμ (για παιδιά), 5χλμ, 10χλμ και 21 χλμ. Οι εγγραφές συνεχίζονται έως και 19 Απριλίου στο επίσημο site της διοργάνωσης https://www.greenhalfmarathon.gr/

 

Στο πλαίσια της εκδήλωσης η μαρίνα Λευκάδας θα προσφέρει δωρεάν στους αθλητές το pasta party, που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο της μαρίνας την ημέρα του αγώνα 04/05/2019 και ώρα 12:00 με 14:00.

 

Σημειώνεται ότι ο 1ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος δρόμος που πραγματοποιήθηκε το 2011, ήταν αφιερωμένος στον Λευκάδιο Χέρν και για το λόγο αυτό την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, το νησί επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Ιαπωνικής Πρεσβείας της Ελλάδας η οποία συμμετείχε και στον αγώνα. Έκτοτε η διοργάνωση τελεί και υπό την παρουσία της Ιαπωνικής Πρεσβείας.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

MAZDA: Mπαίνει δυνατά στα ηλεκτρικά auto

MAZDA: Mπαίνει δυνατά στα ηλεκτρικά auto

Στοχεύει στη δημιουργία ενός κινητήρα, ο οποίος να αποδίδει 150-200 άλογα

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.