Γιάννης Μητρόπουλος (Φυσικό Αέριο): Τα επόμενα βήματα στην ενέργεια Προτεινόμενο

«Η στρατηγική μας ήταν αποτελεσματική»

 

Οι εξελίξεις στην αγορά της ενέργειας είναι θετικές και αναμένεται να έχουν ακόμη καλύτερη τροπή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας (πρώην ΕΠΑ Αττικής) Γιάννης Μητρόπουλος.

 

«Μέσα σε 15 μήνες έχουμε αλλάξει τα πάντα. Μπήκαμε στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος, βγήκαμε με επιτυχία εκτός Αττικής και προσφέραμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 468 σημεία εξυπηρέτησης και  6/10 επισκέπτες μας γίνονται πελάτες, ενώ ένας στους τρεις πελάτες ρεύματος γίνεται πελάτης και στο φυσικό αέριο. Επίσης το 45% των νέων συμβολαίων της εταιρείας γίνονται εκτός Αττικής κάτι που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής μας για αύξηση της διείσδυσής μας σε όλη την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Με όχημα την Vodafone


Αναφερόμενος στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην οποία επίσης δραστηριοποιείται η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε ότι οι δημοπρασίες λιγνιτικής και υδροηλεκτρικής παραγωγής της ΔΕΗ βοήθησαν στο άνοιγμα της αγοράς ενώ τόνισε ότι στο μέλλον ο ανταγωνισμός θα κριθεί κυρίως στις πρόσθετες υπηρεσίες που θα παράσχουν οι προμηθευτές στους καταναλωτές.

 

Στο πλαίσιο αυτό είναι σε εξέλιξη συζητήσεις για στρατηγική συνεργασία με εταιρεία τεχνολογίας που θα παράσχει μεταξύ άλλων υπηρεσίες "smart home" ενώ συνεχίζεται η συνεργασία με την Vodafone μέσω του δικτύου της οποίας έρχονται σχεδόν το ένα τρίτο των νέων συμβολαίων ρεύματος και φυσικού αερίου.

 

Στόχος τα 60.000 συμβόλαια


Το 2018 η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συνήψε 33.000 νέα συμβόλαια (ρεύμα και φυσικό αέριο) ενώ ο στόχος για εφέτος είναι

60.000 νέα συμβόλαια. Αντίστοιχα ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε πέρυσι σε 163 εκατ. (στόχος για εφέτος τα 219,4 εκατ.), τα κέρδη στα 5,2 εκατ. (στόχος το 2019 τα 5,8 εκατ.) και οι πωλήσεις στα 3,3 εκατ. μεγαβατώρες (στόχος: 3,8 εκατ.)

 

Συνέχεια της επεκτατικής πολιτικής

 

Η εταιρεία το 2018 πέτυχε σημαντική γεωγραφική εξάπλωση, με τη λειτουργία νέων καταστημάτων, η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αποκτά πλέον παρουσία σε στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, τη δημιουργία νέων ομάδων πωλήσεων, την επέκταση του δικτύου των συνεργατών της σε Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work party

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work…

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.