Νetflix: 9,6 εκατ. νέοι συνδρομητές το 2019

Η Netflix, η δημοφιλής εταιρεία streaming απέκτησε 9,6 εκατομμύρια νέους συνδρομητές κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, από τους οποίους 1,74 εκατομμύρια προέρχονται από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση για τα κέρδη της, η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη.

 

Το νούμερο αυτό ξεπερνά τις προβλέψεις των αναλυτών για περίπου 9 εκατομμύρια νέους συνδρομητές. Πλέον η Netflix διαθέτει 148,8 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 60,2 εκατομμύρια προέρχονται από τις ΗΠΑ.

 

Τα κέρδη της το πρώτο τρίμηνο του 2019 αυξήθηκαν στα 344 εκατομμύρια δολάρια από τα 290 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους. Τα έσοδα της αυξήθηκαν κατά 22% στα 4,52 δισ. δολάρια. Τα κέρδη της ξεπέρασαν επίσης τις εκτιμήσεις των αναλυτών που ανέμεναν κέρδη ύψους 58 σεντς ανά μετοχή σε πωλήσεις ύψους $4,5 δισεκατομμυρίων.

 

Αν και η εταιρεία σημειώνει πτώση 1% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, οι επενδυτές επικεντρώνονται κυρίως στους συνδρομητές της Νetflix παρά στις οικονομικές της επιδόσεις διότι αυτό το στοιχείο είναι τώρα σημαντικό καθώς αυξάνεται ο ανταγωνισμός από τις Apple και Disney.

 

Όσον αφορά τις προβλέψεις για το δεύτερο τρίμηνο η Netflix ανακοίνωσε πως αναμένει κέρδη 55 σεντς ανά μετοχή, μειωμένα από τα 85 σεντς ανά μετοχή που είχε σημειώσει την αντίστοιχη περσινή περίοδο και πολύ χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που κάνουν λόγο για 99 σεντς ανά μετοχή. Αναμένει επίσης 5 εκατομμύρια νέους συνδρομητές το δεύτερο τρίμηνο, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που εκτιμούν πως κατά μέσο όρο οι νέοι συνδρομητές θα ανέλθουν στα 5,4 εκατομμύρια.

 

«Πιστεύουμε ότι όλοι συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε καθώς όλοι επενδύουμε περισσότερο στο περιεχόμενο και βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και καθώς οι καταναλωτές συνεχίζουν να απομακρύνονται από τη συμβατική τηλεόραση», ανέφερε η εταιρεία.

 

 

 

 

 

 


protoselida

World Business

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Μερίδιο στην Tesla θέλουν γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ορισμένες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες φαίνεται να ενδιαφέρονται για μερίδιο στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla,...

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στην Κίνα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο...

Περιβάλλον

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS

SOS συνεχίζει να εκπέμπει το τροπικό δάσος του·Αμαζονίου, ο σημαντικότερος πνεύμονας του πλανήτη.

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.