Κίνα: Ρεκόρ εξαγωγών στις οικιακές συσκευές το 2018

Ετήσια αύξηση 9,6% κατέγραψαν οι εξαγωγές οικιακών συσκευών στην Κίνα, καθώς ανήλθα στα 75,1 δισ. δολάρια το 2018 σημειώνοντας ρεκόρ πέρυσι, σύμφωνα με την έκθεση του Κινεζικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για τις εισαγωγές και εξαγωγές μηχανημάτων και ηλεκτρονικών προϊόντων που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη.

 

Στην ίδια έκθεση αναφέρεται πως οι εξαγωγές μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών, όπως ψυγείων και πλυντηρίων, συνέχισαν να αυξάνονται, ενώ οι εξαγωγές μικρών οικιακών συσκευών άρχισαν να αυξάνονται το 2018.

 

Οι ευρωπαϊκές χώρες παρέμειναν οι ισχυρότεροι αγοραστές των προϊόντων αυτών, με ένα ποσοστό 45% επί του συνόλου των κινεζικών εξαγωγών, δήλωσε η αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σι Γιόνγκε. Η ίδια πρόσθεσε ότι περισσότεροι αγοραστές από αναδυόμενες αγορές, όπως οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας συνέβαλαν, επίσης, στην αύξηση των εξαγωγών.

 

Οι εταιρείες οικιακών συσκευών επεκτείνουν το παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών τους και ενισχύουν την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής περιουσίας για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση, πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η Σι.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work party

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work…

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.