Στην Αθήνα ο Μάνφρεντ Βέμπερ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μάνφρεντ Βέµπερ, καθώς μαζί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αναμένεται να δώσει το σήμα για την έναρξη της προεκλογικής καµπάνιας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος, εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

 

Μαζί µε τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έρχεται στην Ελλάδα οµάδα της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος, που θα συναντηθεί µε µέλη της ΟΝΝΕ∆ και θα ενηµερώσει τους περισσότερους από τους 700 προσκεκληµένους για τις ευρωεκλογές αλλά και περισσότερους από 30 δηµοσιογράφους από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Η καταπολέµηση της ανεργίας των νέων στη «γηραιά ήπειρο» αποτελεί προτεραιότητα πρώτης γραµµής για τον Μάνφρεντ Βέµπερ. Η επιλογή αυτή αποτυπώνεται στον ιδιαίτερα φιλόδοξο στόχο δηµιουργίας πέντε εκατοµµυρίων νέων και καλύτερα αµειβόµενων θέσεων εργασίας εντός των εποµένων πέντε χρόνων, στο πλαίσιο της προγραµµατικής πρότασης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος να ενισχυθούν έµπρακτα εκείνες οι κοινωνικές οµάδες που κατέβαλαν δυσανάλογο βάρος στα χρόνια της οικονοµικής κρίσης.

 

Από την πλευρά του ο αρχηγός του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης αναµένεται να υπογραµµίσει την κρισιµότητα των ευρωεκλογών τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εγχώριο επίπεδο. Ειδικότερα, πρόκειται να επαναλάβει πως η ενίσχυση του ΕΛΚ µπορεί να εγγυηθεί την αναχαίτιση των δυνάµεων του λαϊκισµού, ενώ θα τονίσει ότι το αποτέλεσµα των ευρωεκλογών πρέπει να αποτελέσει προάγγελο πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα, εν όψει των εθνικών εκλογών.

 

Επίσκεψη στη Νεμέα

 

Οι δύο άνδρες θα επισκεφθούν, συνοδεία Ελλήνων και ξένων δηµοσιογράφων, τη Νεµέα και ύστερα από µια σύντοµη περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο αναµένεται να µεταβούν σε οινοποιείο της περιοχής. Εµφαση θα δοθεί στις µεγάλες προοπτικές των συνεργατικών σχηµάτων στον πρωτογενή τοµέα και πώς αυτά µπορούν να αυξήσουν την παραγωγή µειώνοντας παράλληλα το κόστος, καθώς αυτή η πρακτική θα συνοδεύεται, όπως έχει εξαγγείλει ο πρόεδρος της Ν∆, και από µείωση της φορολογίας. Ακολούθως, Μάνφρεντ Βέµπερ και Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Σε κατήφορο τα κέρδη της Julius Baer

Σε κατήφορο τα κέρδη της Julius Baer

Ο ελβετικός τραπεζικός όμιλος Julius Baer ανακοίνωσε πτώση 19% στα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη στο α΄...

Secret Money

H ανάπλαση της οδού Πειραιώς και το project των 200 εκ.

H ανάπλαση της οδού Πειραιώς και το project…

Eδώ και πολλά χρόνια ως αφήγημα, ως στόχο και ως προοπτική εχει μπει σε πρώτο...

Αυτοκίνητο

Volvo Cars: Ανακαλεί 507.000 οχήματα λόγω κινδύνου φωτιάς

Volvo Cars: Ανακαλεί 507.000 οχήματα λόγω κινδύνου φωτιάς

H σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία Volvo Cars ανακαλεί 507.000 οχήματά της παγκοσμίως, λόγω ελαττωματικού εξαρτήματος στον...

Περιβάλλον

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Τροποποίηση διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Τροποποίηση διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε απόφαση τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση...

Τουρισμός

Μειωμένη η ταξιδιωτική κίνηση τον Μάιο

Μειωμένη η ταξιδιωτική κίνηση τον Μάιο

Πλεόνασμα 1.361 εκατ. ευρώ εμφάνισε το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Μάιο του 2019, έναντι πλεονάσματος 1.262...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.