Στην Αθήνα ο Μάνφρεντ Βέμπερ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μάνφρεντ Βέµπερ, καθώς μαζί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αναμένεται να δώσει το σήμα για την έναρξη της προεκλογικής καµπάνιας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος, εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

 

Μαζί µε τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έρχεται στην Ελλάδα οµάδα της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος, που θα συναντηθεί µε µέλη της ΟΝΝΕ∆ και θα ενηµερώσει τους περισσότερους από τους 700 προσκεκληµένους για τις ευρωεκλογές αλλά και περισσότερους από 30 δηµοσιογράφους από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Η καταπολέµηση της ανεργίας των νέων στη «γηραιά ήπειρο» αποτελεί προτεραιότητα πρώτης γραµµής για τον Μάνφρεντ Βέµπερ. Η επιλογή αυτή αποτυπώνεται στον ιδιαίτερα φιλόδοξο στόχο δηµιουργίας πέντε εκατοµµυρίων νέων και καλύτερα αµειβόµενων θέσεων εργασίας εντός των εποµένων πέντε χρόνων, στο πλαίσιο της προγραµµατικής πρότασης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος να ενισχυθούν έµπρακτα εκείνες οι κοινωνικές οµάδες που κατέβαλαν δυσανάλογο βάρος στα χρόνια της οικονοµικής κρίσης.

 

Από την πλευρά του ο αρχηγός του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης αναµένεται να υπογραµµίσει την κρισιµότητα των ευρωεκλογών τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εγχώριο επίπεδο. Ειδικότερα, πρόκειται να επαναλάβει πως η ενίσχυση του ΕΛΚ µπορεί να εγγυηθεί την αναχαίτιση των δυνάµεων του λαϊκισµού, ενώ θα τονίσει ότι το αποτέλεσµα των ευρωεκλογών πρέπει να αποτελέσει προάγγελο πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα, εν όψει των εθνικών εκλογών.

 

Επίσκεψη στη Νεμέα

 

Οι δύο άνδρες θα επισκεφθούν, συνοδεία Ελλήνων και ξένων δηµοσιογράφων, τη Νεµέα και ύστερα από µια σύντοµη περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο αναµένεται να µεταβούν σε οινοποιείο της περιοχής. Εµφαση θα δοθεί στις µεγάλες προοπτικές των συνεργατικών σχηµάτων στον πρωτογενή τοµέα και πώς αυτά µπορούν να αυξήσουν την παραγωγή µειώνοντας παράλληλα το κόστος, καθώς αυτή η πρακτική θα συνοδεύεται, όπως έχει εξαγγείλει ο πρόεδρος της Ν∆, και από µείωση της φορολογίας. Ακολούθως, Μάνφρεντ Βέµπερ και Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.


protoselida

Secret Money

TA «AΠONEPA»

TA «AΠONEPA»

Aκόμη η PAE «πληρώνει» τα «απόνερα» από την υπόθεση της πολυήμερης κατάρρευσης των πληροφοριακών συστημάτων...

Αυτοκίνητο

Mazda CX-30: Βραβείο «Golden Steering Wheel» 2019

Mazda CX-30: Βραβείο «Golden Steering Wheel» 2019

• Ο κινητήρας Skyactiv-X, και το μικρομεσαίο Mazda3 βρέθηκαν επίσης στις 3 πρώτες θέσεις της κατηγορίας...

Υγεία & Διατροφή

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ανακοινώθηκε ο διορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), το οποίο για...

Τουρισμός

Μείωση ταξιδιών των Κυπρίων προς Ελλάδα

Μείωση ταξιδιών των Κυπρίων προς Ελλάδα

Όλο και λιγότεροι είναι κάθε χρόνο οι κάτοικοι της Κύπρου που ταξιδεύουν στην Ελλάδα, καθώς...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.