ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δημόσια πρόταση εξετάζουν οι Ολλανδοί

Οι Ολλανδοί της REGGEBORGH INVEST φέρονται να θέλουν να αυξήσουν το ποσοστό συμμετοχής τους στο 34,6706% (πάνω από το όριο της καταστατικής μειοψηφίας), στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

 

Αυτή την στιγμή η REGGEBORGH INVEST κατέχει το 27,0229 % της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και όπως ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο μπορεί να αποκτήσει επιπλέον ποσοστό 7,6477% (πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το ποσοστό της York Capital), ανεβάζοντας το συνολικό ποσοστό συμμετοχής τους στον κατασκευαστικό Όμιλο στο 34,6706%.

 

Στην ανακοίνωση

 

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της η REGGEBORGH INVEST αναφέρει ότι «κατέχει σε χρηματοπιστωτικό μέσο που μπορεί να οδηγήσει σε απόκτηση 7.909.588 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι ποσοστό 7,6477% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

 

Η άσκηση του δικαιώματος απόκτησης των ως άνω μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου μπορεί να λάβει χώρα σε οποιαδήποτε ημερομηνία μεταξύ της 275ης και της 365ης ημέρας από την 21/3/2019, οπότε και το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του μετόχου  REGGEBORGH INVEST B.V. θα ανέλθει σε 34,6706% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

 

Με βάση την ανακοίνωση η απόκτηση του ποσοστού από την REGGEBORGH INVEST μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους 10 με 12 μήνες.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ…

Έναν ακόμη αγώνα που επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική της κατάσταση πραγματοποίησε σήμερα (18/8) η Κατερίνα...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.