Κέρκυρα: Αγώνας δρόμου Corfu Mountain Trail

Οι ετήσιοι αγώνες δρόμου Corfu Mountain Trail , οι οποίοι προσελκύουν εκατοντάδες δρομείς και αθλητές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από ξένες χώρες, θα διεξαχθούν στην Κέρκυρα στις 4 και στις 5 Μαΐου.

 

Συγκεκριμένα, θα λάβουν χώρα αγώνες των 10 χιλιομέτρων, με την ονομασία QUICK TRAIL, 20 χιλιομέτρων, ΟLIVE TREE TRAIL, των 40 χιλιομέτρων, RAIN TRAIL και των 110 χιλιομέτρων, CORFU MOUNTAIN TRAIL ULTRA. Αντίστοιχα, τα χρονικά όρια ολοκλήρωσης των αγώνων είναι 3, 5 10 και 28 ώρες.

 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε μονοπάτια και δρόμους που διέρχονται από δάση και αγρούς, στην ευρύτερη περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Θιναλίου, Φαιάκων, Παλαιοκαστριτών, Παρελίων, Αχιλλείων, Μελιτειέων και ειδικότερα των Τοπικών Κοινοτήτων Σπαρτύλα, Περίθειας, Πετάλειας, Επίσκεψης, Κληματιάς, Αλειμματάδων, Λακώνων, Γιαννάδων, Βάτου, Βαρυπατάδων, Καστελλάνων, Αγ. Δέκα, Σταυρού, Στρογγυλής, Μωραϊτίκων και Δημοτικών Κοινοτήτων Νυμφών και Κυνοπιαστών.

 

Η διαδρομή του CORFU MOUNTAIN TRAIL ULTRA, ξεκινάει από το χωριό 'Υψος, ανεβαίνει στην ψηλότερη κορυφή του νησιού στο όρος Παντοκράτωρ, περνώντας από παραδοσιακά χωριά του βορείου τμήματος της Κέρκυρας. Στη συνέχεια, κατεβαίνει περνώντας από τα δυτικά παράλια κοντά στις παραλίες των Λιαπάδων, Μυρτιώτισσας, Γλυφάδας, Κοντογιαλού, από μονοπάτια πανέμορφης θέας που βλέπουν την Αδριατική, ενώνεται στο χωριό Άγιοι Δέκα, με το 20ο χλμ της διαδρομής της κούρσας των 40 χλμ και τερματίζει στο χωριό Μεσογγή.

 

Σημειώνεται ότι φέτος, η διαφορά των έξι χιλιομέτρων της μεγάλης διαδρομής, παλιές Συνιές Κρινιά και το κομμάτι των Κυνοπιαστών, οφείλεται στην απαίτηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας (ITRA), ώστε να πριμοδοτούνται οι αθλητές με 5 πόντους συμμετοχής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2019.


protoselida

World Business

Kimberly-Clark: Αυξημένες πωλήσεις στο δ΄ τρίμηνο

Kimberly-Clark: Αυξημένες πωλήσεις στο δ΄ τρίμηνο

Οριακή αύξηση σημείωσαν οι πωλήσεις της Kimberly-Clark στο δ΄ τρίμηνο, επιτρέποντας στην εταιρεία να υπερβεί...

Media

ΕΣΗΕΑ: Προσφορά εκπτωτικών καρτών απεριόριστων διαδρομών στα ΜΜΜ

ΕΣΗΕΑ: Προσφορά εκπτωτικών καρτών απεριόριστων διαδρομών στα ΜΜΜ

Όπως κάθε χρόνο, η ΕΣΗΕΑ προχώρησε και εφέτος σε συμφωνία με τον Ο.Α.Σ.Α. (Οργανισμός Αστικών...

Secret Money

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

Δεν πρόλαβε να εξοντώσει η ρουκέτα του αμερικανικού drone τον Iρανό στρατηγό Σουλεϊμανί και σε...

Αθλητικά

Γ. Αντετοκούνμπο: Ξεπέρασε τους 10.000 πόντους και συνεχίζει!

Γ. Αντετοκούνμπο: Ξεπέρασε τους 10.000 πόντους και συνεχίζει!

Μία ακόμη τεράστια προσωπική διάκριση σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ξεπέρασε τους 10.000 πόντους στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.