Δωρεά του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη στο Πολεμικό Ναυτικό

Την προμήθεια και την εγκατάσταση τεσσάρων ηλεκτροπαραγωγών ζευγών κατασκευής των εταιρειών «SOCIETE INTERNATIONALE DES MOTEURS BAUDOUIN» και «LEROY SOMER» σε μία ακόμη φρεγάτα τύπου «S» του Πολεμικού Ναυτικού αποφάσισε να κάνει δωρεά ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λασκαρίδης στο Πολεμικό Ναυτικό.Η σύμβαση δωρεάς ηλεκτρομηχανών υπεγράφη από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, τον πλοιοκτήτη και μέλος της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ως χορηγό, τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας «BAUDOUIN» κ. Emmanuel Tellier-L'Hernault, ως προμηθευτή, και το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας «NΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΕ» κ. Απόστολο Ντάσιο, ως εγκαταστάτη, ενώ παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

 

Με βάση τη σύμβαση, η εταιρεία «BAUDOUIN» αναλαμβάνει, να παρέξει στο Πολεμικό Ναυτικό τέσσερα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη για εγκατάσταση σε μία φρεγάτα τύπου «S», συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας αριθμού ανταλλακτικών, εργαλείων και υποστήριξης.Η εγκατάσταση των ηλεκτρομηχανών θα γίνει από τα «Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε.», που θα εκτελέσει επίσης τις απαραίτητες σωληνουργικές και ηλεκτρολογικές εργασίες διασύνδεσης και λειτουργίας. 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού, το έργο, τη δαπάνη προμήθειας και εγκατάστασης του οποίου θα καλύψει ο κ. Λασκαρίδης, προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 11 μήνες.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αθλητικά

Πιτίνο: Είναι απογοητευτικό…

Πιτίνο: Είναι απογοητευτικό…

Aπογοητευμένος από την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ρικ Πιτίνο, μετά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.