Λέσβος: Ποδηλατικός αγώνας Molyvos Urban Mtb Race

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου Molyvos Tourism Association σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και με την σημαντική υποστήριξη του χρυσού χορηγού Υδρόγειος Ασφαλιστική και άλλων φορέων και επιχειρήσεων προχωρά για έκτη συνεχή χρονιά στην διοργάνωση στη Λέσβο του ποδηλατικού αγώνα Molyvos Urban Mtb Race.

 

Αποτελώντας μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις ορεινής ποδηλασίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ο αγώνας εκτυλίσσεται µέσα στα σοκάκια του παραδοσιακού οικισµού του Μολύβου, ενώ από το 2018 εντάσσεται στο καλεντάρι της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI).

 

Αναλυτικά, στις 4-7 Ιουνίου 2019 θα γίνει ο αγώνας, LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB STAGE RACE S1 ο οποίος περιλαμβάνει 4 αγωνιστικές ημέρες με αγωνίσματα XCT, XCM, XCP, XCC τα οποία και θα διεξαχθούν στην ευρύτερη περιοχή της Β. Λέσβου Μόλυβο, Πέτρα, Στύψη, Λαφιώνα, Πετρί, Βαφειό, κλπ. Στις 9 Ιουνίου 2019 θα γίνει ο κλασσικός αγώνας, LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB XCO RACE C1 στα γραφικά πλακόστρωτα του παραδοσιακού οικισμού και της γύρω περιοχής του Μολύβου.

 

Οι βαθµολογίες των αθλητών από τον Μάιο 2018 και µετά, θα οδηγούν στην τελική κατάταξη για την πρόκριση στους Ολυµπιακούς Αγώνες του 2020. Οι αγώνες τάξης S1 που εντάχθηκαν φέτος δίνουν περισσότερους βαθµούς στους συµµετέχοντες αθλητές και η διοργάνωση 2 αγώνων, θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο στους αθλητές , τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό για να προσέλθουν και να αγωνισθούν.

 

Σημειώνεται ότι στο 6ήµερο του φετινού 6th Molyvos Urban MTB εκτός των δύο διεθνών αγώνων που θα διεξαχθούν σε όλη την ευρύτερη περιοχή (Πέτρα, Σκαµνιά, Στύψη) περιλαµβάνονται παιδικοί αγώνες, ο κλασσικός Molyvos Urban MTB για τους ντόπιους αθλητές, ηµερίδα και εκδηλώσεις απονοµής.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Εκτινάχθηκαν θα έσοδα της Xiaomi

Εκτινάχθηκαν θα έσοδα της Xiaomi

Αυξήθηκαν κατα 27% τα έσοδα της Xiaomi το τρίμηνο που έληξε τον Μάρτιο σε σχέση...

Media

Politico: Ένας σοσιαλιστής πρόεδρος της Κομισιόν δεν είναι πλέον κάτι αδιανόητο

Politico: Ένας σοσιαλιστής πρόεδρος της Κομισιόν δεν είναι…

"Eνας σοσιαλιστής πρόεδρος της Κομισιόν δεν είναι πλέον κάτι αδιανόητο, αν και δεν είναι αυτονόητο...

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.