Συνεργασία Air Liquide-STMicroelectronics στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού

Σε μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης ψηφιακών λύσεων για εφαρμογές στη βιομηχανία θα συνεργαστούν η Air Liquide και η STMicroelectronics.

 

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η ST θα υποστηρίξει την Air Liquide στη διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού  της παρέχοντας καθοδήγηση και λύσεις, ενώ η Air Liquide θα συνεργαστεί με την ST για την ανάπτυξη τεχνολογιών και λύσεων για βιομηχανικές εφαρμογές. Η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει περαιτέρω την επιχειρηματική σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο εταιρειών τις τελευταίες δεκαετίες.

 

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, οι δύο εταιρείες θα εντοπίσουν τις περιπτώσεις στις οποίες οι τεχνολογίες της ST ανταποκρίνονται καλύτερα σε ανάγκες βιομηχανικές και logistics, ενώ στη συνέχεια θα δημιουργήσουν πρότυπες ψηφιακές λύσεις και θα τις δοκιμάσουν σε επιχειρησιακά περιβάλλοντα της Air Liquide. Οι δύο εταιρείες, δημιουργώντας ένα πρόσφορο έδαφος για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και υιοθετώντας μια συνεργατική προσέγγιση, αποσκοπούν στο να επιταχύνουν την ψηφιακή καινοτομία για χρήσεις στον τομέα της βιομηχανίας. Η Air Liquide και ST έχουν ήδη προσδιορίσει επιλεκτικά ένα σύνολο έργων και ιδεών σε τομείς όπως η παρακολούθηση και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, η προληπτική συντήρηση και η κυβερνοασφάλεια των βιομηχανικών περιουσιακών στοιχείων.

 

Η συνεργασία αυτή θα ισχυροποιήσει την εμπιστοσύνη μεταξύ της Air Liquide και της ST και θα ενισχύσει τη μακροχρόνια εμπορική τους σχέση. Πρόκειται για μία σχέση που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες δεκαετίες, με την Air Liquide να προμηθεύει αέρια, υλικά και εξοπλισμό σε εργοστάσια παραγωγής της ST στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Μάλτα, το Μαρόκο, τις Φιλιππίνες και τη Σιγκαπούρη.

 

Ο Joël Hartmann, Executive Vice President, Digital & Smart Power Technology and Digital Front-End Manufacturing της STMicroelectronics, δήλωσε: «Η ST και η Air Liquide βασίζονται σε μία ήδη ισχυρή και αμοιβαία επωφελή σχέση πολλών χρόνων, θέλοντας να την εξελίξουν ακόμη περισσότερο. Με στόχο να υποστηρίξουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Air Liquide, ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους προμηθευτές μας, θα προσφέρουμε προηγμένες λύσεις που βασίζονται στα προϊόντα και τις τεχνολογίες μας, επιδιώκοντας να επισπεύσουμε την επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος αυτού».

 

Ο Guy Salzgeber, Αντιπρόεδρος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου Air Liquide, Υπεύθυνος για τις Βιομηχανικές Δραστηριότητες στην Ευρώπη, δήλωσε: «Είμαστε βέβαιοι ότι η ενίσχυση της συνεργασίας με την ST, ένα μακροχρόνια στρατηγικό πελάτη του Ομίλου, θα επιτρέψει την περαιτέρω επιτάχυνση του ψηφιακού μας μετασχηματισμού. Παράλληλα, θα βοηθήσει την ST να ανταποκριθεί καλύτερα στις τεχνολογικές ανάγκες του IoT στον τομέα της βιομηχανίας. Αυτή η πρωτοβουλία αποδεικνύει τη στρατηγική μας για ανοιχτή καινοτομία σε συνεργασία με πελάτες, συνεργάτες από τον ακαδημαϊκό χώρο, προμηθευτές και startup εταιρείες».


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Η Citi μειώνει δραστικά την τιμή-στόχο της Tesla

Η Citi μειώνει δραστικά την τιμή-στόχο της Tesla

Ένας ακόμη αναλυτής περικόπτει δραστικά την τιμή-στόχο της Tesla, αφότου η μετοχής της κατασκευάστριας ηλεκτροκίνητων...

Media

Facebook: Πάνω από 500 σελίδες διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις ή υποκινούν μίσος ενόψει Ευρωεκλογών

Facebook: Πάνω από 500 σελίδες διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις…

Η μη κυβερνητική οργάνωση Avaaz ανακοίνωσε σήμερα ότι ενημέρωσε το Facebook για περισσότερες από...

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αθλητικά

Ιτούδης: «Νιώθω γεμάτος»

Ιτούδης: «Νιώθω γεμάτος»

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την κατάκτηση...

Περιβάλλον

Πιθανή άνοδος της στάθμης των θαλασσών κατά 2 μέτρα

Πιθανή άνοδος της στάθμης των θαλασσών κατά 2…

Βρετανοί επιστήμονες κρίνουν ως συντηρητικές τις ως τώρα προβλέψεις για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής,...

Τουρισμός

H γαστρονομία κλειδί προσέλκυσης Κινέζων τουριστών

H γαστρονομία κλειδί προσέλκυσης Κινέζων τουριστών

Σύμφωνα με έρευνα της GlobalData. η προσφορά ποικιλίας γαστρονομικών εμπειριών αποτελεί το "χρυσό κλειδί" προσέλκυσης...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.