Νέο ανοδικό σερί για Bitcoin

Ξεπέρασε τα $8,000 το Bitcoin για πρώτη φορά σε περίπου 10 μήνες την Τρίτη, διασχίζοντας άλλο ένα ορόσημο, καθώς τα κρυπτονομίσματα συνεχίζουν το «καυτό» ράλι τους.

 

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα σημείωσε άνοδο έως 3,8%, προτού διαπραγματευτεί στα 8,096 δολάρια στις 8:15 π.μ. στο Λονδίνο. Η άνοδος της Τρίτης ακολουθεί μια ενίσχυση 25% την προηγούμενη μέρα - τη μεγαλύτερη άνοδο σε μια ημέρα για το Bitcoin από το 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg.

 

Τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα κέρδισαν επίσης στον απόηχο του Bitcoin. Ο δείκτης Crypto Bloomberg Galaxy, ο οποίος παρακολουθεί τα μεγαλύτερα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, κατέγραψε άνοδο 8,9%.

 

Ο Bitcoin έχει ανακάμψει περισσότερο από 150% από το τελευταίο χαμηλό του Δεκεμβρίου, με το μεγαλύτερο μέρος των κερδών του να καταγράφονται από τον Απρίλιο μετά από μήνες σχετικής αδράνειας. Έχουν δοθεί διάφοροι λόγοι για τη δυναμική αυτή, συμπεριλαμβανομένου του ανανεωμένου ενδιαφέροντος από τους θεσμικούς επενδυτές.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

ΕΡΤ3: Αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

ΕΡΤ3: Αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου,  η ΕΡΤ3 την Κυριακή,...

Secret Money

MIKPO KAΛAΘI

MIKPO KAΛAΘI

Mπορεί οι ενδιάμεσες εκπτώσεις να ξεκίνησαν χθες, αλλά η αγορά κρατάει «μικρό καλάθι». Oύτως ή...

Τουρισμός

Τουριστικό πόλος έλξης τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου

Τουριστικό πόλος έλξης τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου

Σε έναν από τους σπουδαιότερους τουριστικούς- εκπαιδευτικούς προορισμους της χώρας μας, εξελίσσονται τα Ναυπηγεία του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.