Συνεργασία της Intrasoft International με την MR HealthTech

Τη συνεργασία της με την MR HealthTech, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλισης υγείας, ανακοίνωσε ηIntrasoft International.

 

Στόχος της συνεργασίας είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της MR HealthTech στο κομμάτι των καινοτόμων λύσεων λογισμικού.

 

H INTRASOFT θα υποστηρίξει την MR HealthTech στον μετασχηματισμό του κεντρικού της συστήματος διαχείρισης προγραμμάτων υγείας με σκοπό την επίτευξη των συνολικών της επιχειρησιακών στόχων. Η MR HealthTech και η INTRASOFT θα συνεργαστούν βάσει ενός μοντέλου Agile υλοποίησης, το οποίο επιλέχθηκε με σκοπό την ταχύτερη επίτευξη αποτελεσμάτων και άμεση ανταπόκριση σε αλλαγές που αναμένεται να προκύπτουν κατά τη διάρκεια του έργου. Στα τέλη του 2018, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη φάση της συνεργασίας, ενώ στις αρχές του 2019 ξεκίνησε η φάση υλοποίησης, μαζί με τα πρώτα παραδοτέα.

 

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: «Η συνεργασία με την MR HealthTech στην ανάπτυξη εφαρμογών, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και Agile μεθοδολογία, είναι δείγμα της συνεχούς εξέλιξης της INTRASOFT και της ικανότητάς της να εξυπηρετεί όλους τους τύπους πελατών, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Προσβλέπω στην επιτυχή συνέχιση και ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας με την πρωτοπόρο MR HealthTech και τους πολύ αξιόλογους ανθρώπους της.»

 

Ο κ. Γεράσιμος Ραυτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της MR HealthTech σχολίασε: «Επενδύουμε διαρκώς στα προϊόντα μας, με στόχο να βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα τεχνολογίας και λειτουργικότητας. Συνεπώς, αναζητούμε συνεργάτες που μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου αυτού. Η εμπειρία και η φήμη των ανθρώπων της INTRASOFT International είναι εχέγγυα για μια εποικοδομητική συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με μια εταιρία που μοιράζεται το ίδιο όραμα και αξίες με εμάς.»


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

8η Διεθνής Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στην Αθήνα

8η Διεθνής Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στην…

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει την 8η Διεθνή Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στις 21 και...

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αθλητικά

Εφυγε από τη ζωή ο θρυλικός  «Σαμψών»

Εφυγε από τη ζωή ο θρυλικός «Σαμψών»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών άφησε ο παλαιστής Γιάννης Κεσκελίδης, που έμεινε...

Αυτοκίνητο

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Την επίσημη παρουσίασή της στην Αθήνα πραγματοποίησε η Mazda, ξεκινώντας τις λιανικές πωλήσεις οχημάτων της...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.