Συνεργασία της Intrasoft International με την MR HealthTech

Τη συνεργασία της με την MR HealthTech, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλισης υγείας, ανακοίνωσε ηIntrasoft International.

 

Στόχος της συνεργασίας είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της MR HealthTech στο κομμάτι των καινοτόμων λύσεων λογισμικού.

 

H INTRASOFT θα υποστηρίξει την MR HealthTech στον μετασχηματισμό του κεντρικού της συστήματος διαχείρισης προγραμμάτων υγείας με σκοπό την επίτευξη των συνολικών της επιχειρησιακών στόχων. Η MR HealthTech και η INTRASOFT θα συνεργαστούν βάσει ενός μοντέλου Agile υλοποίησης, το οποίο επιλέχθηκε με σκοπό την ταχύτερη επίτευξη αποτελεσμάτων και άμεση ανταπόκριση σε αλλαγές που αναμένεται να προκύπτουν κατά τη διάρκεια του έργου. Στα τέλη του 2018, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη φάση της συνεργασίας, ενώ στις αρχές του 2019 ξεκίνησε η φάση υλοποίησης, μαζί με τα πρώτα παραδοτέα.

 

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: «Η συνεργασία με την MR HealthTech στην ανάπτυξη εφαρμογών, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και Agile μεθοδολογία, είναι δείγμα της συνεχούς εξέλιξης της INTRASOFT και της ικανότητάς της να εξυπηρετεί όλους τους τύπους πελατών, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Προσβλέπω στην επιτυχή συνέχιση και ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας με την πρωτοπόρο MR HealthTech και τους πολύ αξιόλογους ανθρώπους της.»

 

Ο κ. Γεράσιμος Ραυτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της MR HealthTech σχολίασε: «Επενδύουμε διαρκώς στα προϊόντα μας, με στόχο να βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα τεχνολογίας και λειτουργικότητας. Συνεπώς, αναζητούμε συνεργάτες που μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου αυτού. Η εμπειρία και η φήμη των ανθρώπων της INTRASOFT International είναι εχέγγυα για μια εποικοδομητική συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με μια εταιρία που μοιράζεται το ίδιο όραμα και αξίες με εμάς.»


protoselida

World Business

H Walmart μηνύει την Tesla

H Walmart μηνύει την Tesla

Η Walmart μηνύει την Τesla, καθώς όπως υποστηρίζει τα ηλιακά πάνελ της δεύτερης προκάλεσαν πυρκαγιές...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στην Κίνα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.