Υποβάθμισε Intralot η Fitch σε CCC+

Σε υποβάθμιση της Intralot από «Β-» σε «CCC+» προέβη σήμερα ο διεθνής οίκος αξιολόγησης ο Fitch την αξιολόγησή του και την αποσύρει από το καθεστώς αρνητικής παρακολούθησης, στην οποία την είχε εντάξει στις 7 Μαρτίου 2019.

 

«Η υποβάθμιση αντανακλά κινδύνους ρευστότητας και αναχρηματοδότησης με συνεχιζόμενες αρνητικές ταμειακές ροές, αν και εν μέρει αυτές οφείλονται σε κεφαλαιουχικές επενδύσεις, που συνδέονται με νέα συμβόλαια» αναφέρει ο αμερικανικός οίκος, προσθέτοντας ότι η εικόνα δεν συνάδει πια με την «βαθμολογία» B-.

 

Επισημαίνει επίσης ότι ο σημαντικός αριθμός αλλαγών, που έχουν ήδη γίνει ή πιθανότατα θα γίνουν εντός της διορίας, «αυξάνουν το ρίσκο εκτέλεσης». Η Intralot προέβη σε αναδιάρθρωση της διοικητικής της ομάδας στις αρχές του 2019, μετά την απώλεια του συμβολαίου της Inteltek, αναφέρει, προσθέτοντας ότι η εταιρεία στοχεύει στην εφαρμογή ενός προγράμματος περικοπών κόστους και τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητάς της.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

ΕΡΤ3: Αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

ΕΡΤ3: Αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου,  η ΕΡΤ3 την Κυριακή,...

Secret Money

MIKPO KAΛAΘI

MIKPO KAΛAΘI

Mπορεί οι ενδιάμεσες εκπτώσεις να ξεκίνησαν χθες, αλλά η αγορά κρατάει «μικρό καλάθι». Oύτως ή...

Τουρισμός

Τουριστικό πόλος έλξης τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου

Τουριστικό πόλος έλξης τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου

Σε έναν από τους σπουδαιότερους τουριστικούς- εκπαιδευτικούς προορισμους της χώρας μας, εξελίσσονται τα Ναυπηγεία του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.