Υποβάθμισε Intralot η Fitch σε CCC+

Σε υποβάθμιση της Intralot από «Β-» σε «CCC+» προέβη σήμερα ο διεθνής οίκος αξιολόγησης ο Fitch την αξιολόγησή του και την αποσύρει από το καθεστώς αρνητικής παρακολούθησης, στην οποία την είχε εντάξει στις 7 Μαρτίου 2019.

 

«Η υποβάθμιση αντανακλά κινδύνους ρευστότητας και αναχρηματοδότησης με συνεχιζόμενες αρνητικές ταμειακές ροές, αν και εν μέρει αυτές οφείλονται σε κεφαλαιουχικές επενδύσεις, που συνδέονται με νέα συμβόλαια» αναφέρει ο αμερικανικός οίκος, προσθέτοντας ότι η εικόνα δεν συνάδει πια με την «βαθμολογία» B-.

 

Επισημαίνει επίσης ότι ο σημαντικός αριθμός αλλαγών, που έχουν ήδη γίνει ή πιθανότατα θα γίνουν εντός της διορίας, «αυξάνουν το ρίσκο εκτέλεσης». Η Intralot προέβη σε αναδιάρθρωση της διοικητικής της ομάδας στις αρχές του 2019, μετά την απώλεια του συμβολαίου της Inteltek, αναφέρει, προσθέτοντας ότι η εταιρεία στοχεύει στην εφαρμογή ενός προγράμματος περικοπών κόστους και τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητάς της.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Secret Money

 H ΔEΠA KAI O POSEIDON

H ΔEΠA KAI O POSEIDON

Ένας (ακόμη) λόγος που «επείγουν» οι αποφάσεις για την «επόμενη μέρα» της ΔEΠA είναι οι...

Αθλητικά

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο Έλληνας γκαρντ είχε συμβόλαιο μέχρι τη σεζόν 2019-20, αλλά...

Τουρισμός

Άμεσες ενέργειες για την στήριξη της Χαλκιδικής ως τουριστικού προορισμού

Άμεσες ενέργειες για την στήριξη της Χαλκιδικής ως…

Άμεσες ενέργειες για την στήριξη της Χαλκιδικής ως τουριστικού προορισμού αποφασίστηκαν σε ευρεία σύσκεψη που...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.