Τριμηνιαία μερίσματα ανακοίνωσε η Lloyds Banking

Μερίσματα σε τριμηνιαία βάση αρχής γενομένης από το α' τρίμηνο του 2020 ανακοίνωσε η εγχώρια τράπεζα της Βρετανίας, Lloyds Banking, σε μια κίνηση που έχει ως στόχο τη διανομή των κερδών στα 2,4 εκατ. μετόχους της σε πιο τακτική βάση και πιο αποτελεσματικά.

 

Αυτό σημαίνει ότι η τράπεζα θα πληρώσει τρία ισόποσα ενδιάμεσα μερίσματα για τα πρώτα τρία τρίμηνα του έτους, τα οποία θα ακολουθηθούν στη συνέχεια από ένα μεγαλύτερο – ανάλογα με τις επιδόσεις- μέρισμα κατά το δ' τρίμηνο, όπως αναφέρει η Lloyds σε ανακοίνωση.

 

Αυτή τη στιγμή καταβάλλει μερίσματα δυο φορές τον χρόνο.

 

Η Lloyds πληρώνει από τα υψηλότερα μερίσματα στη Βρετανία και το 2018 διένειμε περί τα 4 δισ. στερλίνες στους επενδυτές της.

 

Κατέβαλε ένα συνολικό τακτικό μέρισμα 3,21 πένες ανά μετοχή - μέρισμα αυξημένο κατά 5% έναντι του 2017 και σκοπεύει να επιστρέψει 1,75 δισ. στερλίνες στους μετόχους της μέσω επαναγοράς μετοχών φέτος.

 

Σημειώνεται ότι μεταξύ των εταιρειών του FTSE 100 μόνο 11 κατέβαλαν τριμηνιαίο μέρισμα το 2018, μεταξύ αυτών οι HSBC, Unilever, BP, GlaxoSmithKline, British American Tobacco, Imperial Brands, Land Securities και British Land.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

ΕΡΤ3: Αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

ΕΡΤ3: Αφιέρωμα στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου,  η ΕΡΤ3 την Κυριακή,...

Secret Money

MIKPO KAΛAΘI

MIKPO KAΛAΘI

Mπορεί οι ενδιάμεσες εκπτώσεις να ξεκίνησαν χθες, αλλά η αγορά κρατάει «μικρό καλάθι». Oύτως ή...

Τουρισμός

Τουριστικό πόλος έλξης τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου

Τουριστικό πόλος έλξης τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου

Σε έναν από τους σπουδαιότερους τουριστικούς- εκπαιδευτικούς προορισμους της χώρας μας, εξελίσσονται τα Ναυπηγεία του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.