Τριμηνιαία μερίσματα ανακοίνωσε η Lloyds Banking

Μερίσματα σε τριμηνιαία βάση αρχής γενομένης από το α' τρίμηνο του 2020 ανακοίνωσε η εγχώρια τράπεζα της Βρετανίας, Lloyds Banking, σε μια κίνηση που έχει ως στόχο τη διανομή των κερδών στα 2,4 εκατ. μετόχους της σε πιο τακτική βάση και πιο αποτελεσματικά.

 

Αυτό σημαίνει ότι η τράπεζα θα πληρώσει τρία ισόποσα ενδιάμεσα μερίσματα για τα πρώτα τρία τρίμηνα του έτους, τα οποία θα ακολουθηθούν στη συνέχεια από ένα μεγαλύτερο – ανάλογα με τις επιδόσεις- μέρισμα κατά το δ' τρίμηνο, όπως αναφέρει η Lloyds σε ανακοίνωση.

 

Αυτή τη στιγμή καταβάλλει μερίσματα δυο φορές τον χρόνο.

 

Η Lloyds πληρώνει από τα υψηλότερα μερίσματα στη Βρετανία και το 2018 διένειμε περί τα 4 δισ. στερλίνες στους επενδυτές της.

 

Κατέβαλε ένα συνολικό τακτικό μέρισμα 3,21 πένες ανά μετοχή - μέρισμα αυξημένο κατά 5% έναντι του 2017 και σκοπεύει να επιστρέψει 1,75 δισ. στερλίνες στους μετόχους της μέσω επαναγοράς μετοχών φέτος.

 

Σημειώνεται ότι μεταξύ των εταιρειών του FTSE 100 μόνο 11 κατέβαλαν τριμηνιαίο μέρισμα το 2018, μεταξύ αυτών οι HSBC, Unilever, BP, GlaxoSmithKline, British American Tobacco, Imperial Brands, Land Securities και British Land.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.