Διάκριση στα βραβεία του ITR για την ΕΥ Ελλάδος

Ως ηγέτης των φορολογικών υπηρεσιών, αλλά και των φορολογικών υπηρεσιών ενδοομιλικών συναλλαγών στην Ελλάδα, αναγνωρίστηκε η ΕΥ Ελλάδος για ακόμα μία χρονιά.

 

Το διεθνούς φήμης, φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR) της απένειμε, για πέμπτη χρονιά, το βραβείο «Greece Tax Firm of the Year» και, για δέκατη χρονιά, το βραβείο «Greece Transfer Pricing Firm of the Year». Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από το 2005, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στις 16 Μαΐου 2019.

 

Ο κ. Στέφανος Μήτσιος, επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε υπερήφανος που ηγείται ενός πολυβραβευμένου τμήματος, με άριστους επαγγελματίες.

 

«Η διάκριση αυτή της ΕΥ Ελλάδος αποδεικνύει και επιβραβεύει τη συστηματική και σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουν οι επαγγελματίες αυτοί καθημερινά, την καινοτομία της ΕΥ και την πρωτοπορία της στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αλλά και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας» τόνισε.

 

Είπε ακόμη ότι η χρονιά αυτή ήταν μια χρονιά προκλήσεων, με διαρκείς αλλαγές στο ρυθμιστικό και φορολογικό περιβάλλον, κατά την οποία η ΕΥ ήταν, είναι και θα είναι παρούσα στην αγορά και στο πλευρό των πελατών της.

 

«Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, η ομάδα μας κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί με δύο πολύ σημαντικά, πανευρωπαϊκά βραβεία. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά» κατέληξε ο κ. Μήτσιος.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Σε κατήφορο τα κέρδη της Julius Baer

Σε κατήφορο τα κέρδη της Julius Baer

Ο ελβετικός τραπεζικός όμιλος Julius Baer ανακοίνωσε πτώση 19% στα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη στο α΄...

Secret Money

H ανάπλαση της οδού Πειραιώς και το project των 200 εκ.

H ανάπλαση της οδού Πειραιώς και το project…

Eδώ και πολλά χρόνια ως αφήγημα, ως στόχο και ως προοπτική εχει μπει σε πρώτο...

Αυτοκίνητο

Volvo Cars: Ανακαλεί 507.000 οχήματα λόγω κινδύνου φωτιάς

Volvo Cars: Ανακαλεί 507.000 οχήματα λόγω κινδύνου φωτιάς

H σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία Volvo Cars ανακαλεί 507.000 οχήματά της παγκοσμίως, λόγω ελαττωματικού εξαρτήματος στον...

Περιβάλλον

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Τροποποίηση διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Τροποποίηση διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε απόφαση τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση...

Τουρισμός

Μειωμένη η ταξιδιωτική κίνηση τον Μάιο

Μειωμένη η ταξιδιωτική κίνηση τον Μάιο

Πλεόνασμα 1.361 εκατ. ευρώ εμφάνισε το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Μάιο του 2019, έναντι πλεονάσματος 1.262...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.