Διάκριση στα βραβεία του ITR για την ΕΥ Ελλάδος

Ως ηγέτης των φορολογικών υπηρεσιών, αλλά και των φορολογικών υπηρεσιών ενδοομιλικών συναλλαγών στην Ελλάδα, αναγνωρίστηκε η ΕΥ Ελλάδος για ακόμα μία χρονιά.

 

Το διεθνούς φήμης, φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR) της απένειμε, για πέμπτη χρονιά, το βραβείο «Greece Tax Firm of the Year» και, για δέκατη χρονιά, το βραβείο «Greece Transfer Pricing Firm of the Year». Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από το 2005, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στις 16 Μαΐου 2019.

 

Ο κ. Στέφανος Μήτσιος, επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε υπερήφανος που ηγείται ενός πολυβραβευμένου τμήματος, με άριστους επαγγελματίες.

 

«Η διάκριση αυτή της ΕΥ Ελλάδος αποδεικνύει και επιβραβεύει τη συστηματική και σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουν οι επαγγελματίες αυτοί καθημερινά, την καινοτομία της ΕΥ και την πρωτοπορία της στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αλλά και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας» τόνισε.

 

Είπε ακόμη ότι η χρονιά αυτή ήταν μια χρονιά προκλήσεων, με διαρκείς αλλαγές στο ρυθμιστικό και φορολογικό περιβάλλον, κατά την οποία η ΕΥ ήταν, είναι και θα είναι παρούσα στην αγορά και στο πλευρό των πελατών της.

 

«Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, η ομάδα μας κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί με δύο πολύ σημαντικά, πανευρωπαϊκά βραβεία. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά» κατέληξε ο κ. Μήτσιος.


protoselida

World Business

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen για να επενδύσει

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen…

Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα κίνητρα στην Volkswagen είναι η Βουλγαρία προκειμένου να πείσει την αυτοκινητοβιομηχανία...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Υγεία & Διατροφή

 Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών» της Blue Star Ferries

Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων…

Η BLUE STAR FERRIES στα πλαίσια του προγράμματός της «Πρώτες Βοήθειες» που πραγματοποιεί για 6η...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.