Αυξάνονται οι αμοιβές σε καθηγητές ΚΕΣΕΝ, ΣΣΠΜ και ΔΣΕΝ

Μεγαλύτερη θα είναι η ωριαία αποζημίωση των καθηγητών με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) στα Κέντρα Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού, στις Σχολές Σωστικών Πυροσβεστικών Μέσων και στη Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού/Μετεκπαίδευση Θαλαμηπόλων.

 

Ειδικότερα, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομίας, Γιώργου Χουλιαράκη, και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτη Κουβέλη ( 2231.2-6/29660/2019, ΦΕΚ Β' 1737/17-05-2019), οι εν λόγω καθηγητές οι οποίοι δεν συνδέονται με τον δημόσιο τομέα, θα παίρνουν 20 ευρώ την ώρα, για κάθε ώρα πρακτικής ή θεωρητικής διδασκαλίας, εξέτασης ή επιτήρησης, αν έχουν Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών. Η ίδια αμοιβή ορίζεται στα 17,20 ευρώ αν έχουν Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών. Και στις δύο περιπτώσεις η αύξηση γίνεται μόνον αν ο εν λόγω τίτλος σπουδών είναι προσόν πρόσληψης.

 

Στους κατόχους πτυχίου ΑΕΙ ή κατάλληλου πιστοποιητικού αξιωματικού καταστρώματος ή μηχανής Α' Τάξης Ε.Ν. ή στους διπλωματούχους πλοιάρχους, μηχανικούς ή ραδιοτηλεγραφητές Α΄ Τάξης Ε.Ν. η αμοιβή είναι 17 ευρώ. Στους κατόχους πτυχίου ΤΕΙ ή στους καθηγητές ξένων γλωσσών με πτυχίου ή δίπλωμα που αναγνωρίζει το υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη χορήγηση άδειας διδασκαλίας σε φροντιστήρια, η αμοιβή είναι 16 ευρώ την ώρα. Στους λοιπούς διδάσκοντες η αμοιβή ορίζεται στα 15 ευρώ την ώρα.

 

Με την ίδια απόφαση οι αμοιβές καθηγητών οι οποίοι συνδέονται με το Δημόσιο, στις αντίστοιχες Σχολές ορίζονται ως εξής: Για όσους έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους κ.ά. η αμοιβή είναι οκτώ ευρώ την ώρα. Για τους κατόχους ΤΕΙ είναι επτά ευρώ και για τους λοιπούς διδάσκοντες είναι έξι ευρώ την ώρα.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work party

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work…

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.