Αυξάνονται οι αμοιβές σε καθηγητές ΚΕΣΕΝ, ΣΣΠΜ και ΔΣΕΝ

Μεγαλύτερη θα είναι η ωριαία αποζημίωση των καθηγητών με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) στα Κέντρα Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού, στις Σχολές Σωστικών Πυροσβεστικών Μέσων και στη Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού/Μετεκπαίδευση Θαλαμηπόλων.

 

Ειδικότερα, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομίας, Γιώργου Χουλιαράκη, και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτη Κουβέλη ( 2231.2-6/29660/2019, ΦΕΚ Β' 1737/17-05-2019), οι εν λόγω καθηγητές οι οποίοι δεν συνδέονται με τον δημόσιο τομέα, θα παίρνουν 20 ευρώ την ώρα, για κάθε ώρα πρακτικής ή θεωρητικής διδασκαλίας, εξέτασης ή επιτήρησης, αν έχουν Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών. Η ίδια αμοιβή ορίζεται στα 17,20 ευρώ αν έχουν Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών. Και στις δύο περιπτώσεις η αύξηση γίνεται μόνον αν ο εν λόγω τίτλος σπουδών είναι προσόν πρόσληψης.

 

Στους κατόχους πτυχίου ΑΕΙ ή κατάλληλου πιστοποιητικού αξιωματικού καταστρώματος ή μηχανής Α' Τάξης Ε.Ν. ή στους διπλωματούχους πλοιάρχους, μηχανικούς ή ραδιοτηλεγραφητές Α΄ Τάξης Ε.Ν. η αμοιβή είναι 17 ευρώ. Στους κατόχους πτυχίου ΤΕΙ ή στους καθηγητές ξένων γλωσσών με πτυχίου ή δίπλωμα που αναγνωρίζει το υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη χορήγηση άδειας διδασκαλίας σε φροντιστήρια, η αμοιβή είναι 16 ευρώ την ώρα. Στους λοιπούς διδάσκοντες η αμοιβή ορίζεται στα 15 ευρώ την ώρα.

 

Με την ίδια απόφαση οι αμοιβές καθηγητών οι οποίοι συνδέονται με το Δημόσιο, στις αντίστοιχες Σχολές ορίζονται ως εξής: Για όσους έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους κ.ά. η αμοιβή είναι οκτώ ευρώ την ώρα. Για τους κατόχους ΤΕΙ είναι επτά ευρώ και για τους λοιπούς διδάσκοντες είναι έξι ευρώ την ώρα.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Μπρούλιας, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους διοργανωτές,...

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.