Οι επενδύσεις της Danaos

Τα σχέδια του εφοπλιστή Κούστα

 

Στις επενδυτικές κινήσεις της Danaos Corp. αναφέρθηκε, στη διάρκεια ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων α’ τριμήνου του 2019, ο εφοπλιστής Δρ Ιωάννης Κούστας. Μιλώντας γι' αυτές στους επενδυτές, o κ. Κούστας γνωστοποίησε ότι η εταιρία ολοκλήρωσε την πρώτη εγκατάσταση scrubber σε πλοίο που ανήκει στην Gemini Shipholdings Corporation, στην οποία η ίδια συμμετέχει με ποσοστό 49%.

 

Τους επόμενους μήνες, όπως είπε, θα προχωρήσει στην τοποθέτηση scrub-bers σε εννέα ακόμα πλοία, τα οποία ανήκουν εξ ολοκλήρου στη Danaos και ένα ακόμη που ανήκει στη Gemini.

 

«Η Danaos συνεχίζει να έχει ηγετική θέση στον κλάδο των εμπορευματοκιβωτίων, με βάση την αξιόπιστη επιχειρησιακή της λειτουργία και τις τεχνολογικές καινοτομίες, που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

 

Την ίδια ώρα, η πρόσφατη συμφωνία αναχρηματοδότησης που ολοκληρώσαμε, ενισχύει την ικανότητά μας να επιδιώξουμε περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης και επίτευξης του στόχου μας να προσφέρουμε αξία στους μετόχους μας», τόνισε.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Και νέα VLCC για τη Navios Παρέλαβε το Eco Beverly Hills »
protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

MAZDA: Mπαίνει δυνατά στα ηλεκτρικά auto

MAZDA: Mπαίνει δυνατά στα ηλεκτρικά auto

Στοχεύει στη δημιουργία ενός κινητήρα, ο οποίος να αποδίδει 150-200 άλογα

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.