Οι επενδύσεις της Danaos

Τα σχέδια του εφοπλιστή Κούστα

 

Στις επενδυτικές κινήσεις της Danaos Corp. αναφέρθηκε, στη διάρκεια ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων α’ τριμήνου του 2019, ο εφοπλιστής Δρ Ιωάννης Κούστας. Μιλώντας γι' αυτές στους επενδυτές, o κ. Κούστας γνωστοποίησε ότι η εταιρία ολοκλήρωσε την πρώτη εγκατάσταση scrubber σε πλοίο που ανήκει στην Gemini Shipholdings Corporation, στην οποία η ίδια συμμετέχει με ποσοστό 49%.

 

Τους επόμενους μήνες, όπως είπε, θα προχωρήσει στην τοποθέτηση scrub-bers σε εννέα ακόμα πλοία, τα οποία ανήκουν εξ ολοκλήρου στη Danaos και ένα ακόμη που ανήκει στη Gemini.

 

«Η Danaos συνεχίζει να έχει ηγετική θέση στον κλάδο των εμπορευματοκιβωτίων, με βάση την αξιόπιστη επιχειρησιακή της λειτουργία και τις τεχνολογικές καινοτομίες, που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

 

Την ίδια ώρα, η πρόσφατη συμφωνία αναχρηματοδότησης που ολοκληρώσαμε, ενισχύει την ικανότητά μας να επιδιώξουμε περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης και επίτευξης του στόχου μας να προσφέρουμε αξία στους μετόχους μας», τόνισε.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Και νέα VLCC για τη Navios Παρέλαβε το Eco Beverly Hills »
protoselida

World Business

Tesla: Δικαστικό στοπ στο νέο εργοστάσιο στη Γερμανία

Tesla: Δικαστικό στοπ στο νέο εργοστάσιο στη Γερμανία

Γερμανικό δικαστήριο διέταξε την Tesla να διακόψει προσωρινά τις εργασίες για την κατασκευή του νέου...

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.