Είσοδος της Πλαίσιο την αγορά λευκών συσκευών

Κ. Γεράρδος: Αυτή η περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη

 

Την απόφαση της Πλαίσιο να εισέλθει και στην αγορά των λευκών ηλεκτρικών συσκευών ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Πλαίσιο Computers» Κωνσταντίνος Γεράρδος, μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

 

«Το κομμάτι της επέκτασής μας στα ηλεκτρικά είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μία σοβαρή πρόταση, η οποία θα περιλαμβάνει και ένα νέο κατάστημα» δήλωσε ο Κ. Γεράρδος, επισημαίνοντας ότι οι λευκές ηλεκτρικές συσκευές αποτελούν μία πολύ μεγάλη αγορά.

 

Ο Κωνσταντίνος Γεράρδος εκτίμησε ότι αυτή η περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη, για να μπει η εταιρεία στην αγορά των λευκών συσκευών. «Έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις, για να μπορέσουμε να μπούμε σοβαρά» σημείωσε, εξηγώντας ότι ο πυρήνας της «Πλαίσιο Computers» είναι η τεχνολογία.

 

Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Πλαίσιο Computers» έκανε λόγο για αλλαγή της στρατηγικής. Όπως είπε, τη δεκαετία που πέρασε, από το 2008 μέχρι το 2018, η στρατηγική της εταιρείας ήταν η ενεργητική άμυνα, με προτεραιότητα τη ρευστότητα και την κερδοφορία και μετέπειτα ακολουθούσε η αύξηση μεριδίου. «Πλέον, αλλάξαμε στρατηγική. Περάσαμε από μία αμυντική σε μία επιθετική πολιτική» τόνισε ο κ. Κ. Γεράρδος, υπογραμμίζοντας ότι, το 2018, η «Πλαίσιο Computers» προχώρησε σε επενδύσεις αξίας 7,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ο κ. Κ. Γεράρδος δήλωσε ότι, πρόσφατα, η εταιρεία λάνσαρε ένα νέο retail identity, ενώ επέκτεινε το δίκτυό της σε μικρότερες πόλεις της Ελλάδας, όπως, για παράδειγμα, τα Χανιά.

 

Ο  Κ. Γεράρδος ανέφερε ακόμη ότι οι επενδύσεις που σχεδιάζονται για το 2019 είναι της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ. ε, εκτίμησε ότι τα σημάδια για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι θετικά.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Κόβει 2.700 θέσεις εργασίας η Siemens

Κόβει 2.700 θέσεις εργασίας η Siemens

Ο γερμανικός βιομηχανικός όμιλος Siemens ανακοίνωσε χθες Τρίτη την κατάργηση 2.700 θέσεων εργασίας σε διεθνές...

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Τεχνολογία

Airbus: Τα άλμπατρος εμπνέουν τη νέα γενιά φτερών αεροσκαφών

Airbus: Τα άλμπατρος εμπνέουν τη νέα γενιά φτερών…

Αντιγράφοντας την φύση, οι μηχανικοί της Airbus προχώρησαν σε δοκιμές πτήσης ενός μοντέλου αεροπλάνου που...

Περιβάλλον

Εισαγγελέας για το έντομο που αποδεκάτισε το Σέιχ Σου

Εισαγγελέας για το έντομο που αποδεκάτισε το Σέιχ…

Παρέμβαση εισαγγελέα υπάρχει πλέον στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.