Πολιτική

Λοβέρδος: Διψήφιο ποσοστό το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές

Πώς σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα

 

Την πεποίθηση ότι το ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής στις εθνικές εκλογές θα είναι διψήφιο εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ (ΚΙΝΑΛ) Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

 

"Το συνολικό αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε στο 7,5%. Όταν έχεις τρίτη θέση καθαρά, έχεις απώλειες ψηφοφόρων σου για δύο λόγους, ο πρώτος λόγος είναι ότι πάρα πολλοί δικοί μας άνθρωποι ψήφισαν ΝΔ για να μην υπάρχει το κλείσιμο της ψαλίδας που μας έλεγαν τάχα μου, δικοί μας ψηφοφόροι πίστεψαν το κάθε ψηφοδέλτιο κι ένα φακελάκι με 20 ευρώ μέσα και ούτω καθεξής, δηλαδή κάνανε μία άθλια χρησιμοποίηση του κράτους, χάσαμε κι από εκεί, αν αυτά τα προσθέσουμε και τη δυναμική που αναπτύσσει το τρίτο κόμμα που νίκησε την ακροδεξιά, εγώ ακράδαντα πιστεύω θα είμαστε διψήφιοι στις εθνικές εκλογές", είπε.

 

"Άρα εγώ είμαι ικανοποιημένος, θα ήθελα εντάξει, να πάρουμε ένα διψήφιο από τώρα, να έχουμε ένα 9, εντάξει ποιος δεν θέλει το καλύτερο; Αλλά παραμονές της εκλογικής μάχης, της μεγάλης εκλογικής μάχης σας διαβεβαιώνω ότι η στόχευση είναι αυτή", κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή