Συμμετοχή Πάρου στα «Posidonia Sea Tourism Forum 2019»

Ο Δήμος Πάρου συμμετείχε για δεύτερη φορά στην έκθεση τουρισμού «Posidonia Sea Tourism Forum 2019» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κατά το διάστημα 28-29 Μαΐου 2019.

 

Έχοντας  το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της κρουαζιέρας, οι εκπρόσωποι του Δήμου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες επαφές με παράγοντες της ταξιδιωτικής αγοράς που δραστηριοποιούνται στο γιώτινγκ και στα θαλάσσια σπόρ στο συνέδριο που οργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης, με συμμετοχή 200 επαγγελματιών από το χώρο της κρουαζιέρας και της ναυτιλίας γενικότερα.

 

Την ίδια στιγμή, την Πάρο, επισκέπτονται στις αρχές Ιουνίου δημοσιογράφος του έντυπου και διαδικτυακού περιοδικού NV Ουκρανίας και τετραμελής αποστολή από τη Ρουμανία: από τον τηλεοπτικό σταθμό Antena 1Ρουμανίας, το έντυπο και διαδικτυακό περιοδικό Capital και από τον όμιλο BurdaΡουμανίας (Περιοδικό Auto Motor Sport).

 

Σκοπός του ταξιδιού είναι η προβολή των εμπειριών του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα του γιώτινγκ, σε κοινό ανώτερων εισοδημάτων, που συνήθως επισκέπτονται τη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Την φετινή σεζόν για πρώτη φορά ένας tour operator της Ρουμανίας (Aerotravel) ενέταξε στα προγράμματα του την Πάρο, καθώς και την Νάξο.

 

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση και η υποστήριξη των ταξιδίων εξοικείωσης γίνονται από τις Υπηρεσίες ΕΟΤ εξωτερικού σε συνεργασία με αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες, την τοπική Αρχή και τους επαγγελματίες τουρισμού.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Αθλητικά

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα»

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα»

Τη βεβαιότητα ότι οι δυνατότητές του στο γρασίδι είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με αυτές...

Περιβάλλον

Το ένα τρίτο των εδαφών της Ελλάδας υπόκειται σε υψηλό δυνητικό κίνδυνο ερημοποίησης

Το ένα τρίτο των εδαφών της Ελλάδας υπόκειται…

«Η ερημοποίηση συνιστά τεράστια απειλή ειδικά για τη λεκάνη της Μεσογείου» επισημαίνει μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.