Συμμετοχή Πάρου στα «Posidonia Sea Tourism Forum 2019»

Ο Δήμος Πάρου συμμετείχε για δεύτερη φορά στην έκθεση τουρισμού «Posidonia Sea Tourism Forum 2019» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κατά το διάστημα 28-29 Μαΐου 2019.

 

Έχοντας  το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση της κρουαζιέρας, οι εκπρόσωποι του Δήμου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες επαφές με παράγοντες της ταξιδιωτικής αγοράς που δραστηριοποιούνται στο γιώτινγκ και στα θαλάσσια σπόρ στο συνέδριο που οργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης, με συμμετοχή 200 επαγγελματιών από το χώρο της κρουαζιέρας και της ναυτιλίας γενικότερα.

 

Την ίδια στιγμή, την Πάρο, επισκέπτονται στις αρχές Ιουνίου δημοσιογράφος του έντυπου και διαδικτυακού περιοδικού NV Ουκρανίας και τετραμελής αποστολή από τη Ρουμανία: από τον τηλεοπτικό σταθμό Antena 1Ρουμανίας, το έντυπο και διαδικτυακό περιοδικό Capital και από τον όμιλο BurdaΡουμανίας (Περιοδικό Auto Motor Sport).

 

Σκοπός του ταξιδιού είναι η προβολή των εμπειριών του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα του γιώτινγκ, σε κοινό ανώτερων εισοδημάτων, που συνήθως επισκέπτονται τη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Την φετινή σεζόν για πρώτη φορά ένας tour operator της Ρουμανίας (Aerotravel) ενέταξε στα προγράμματα του την Πάρο, καθώς και την Νάξο.

 

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση και η υποστήριξη των ταξιδίων εξοικείωσης γίνονται από τις Υπηρεσίες ΕΟΤ εξωτερικού σε συνεργασία με αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες, την τοπική Αρχή και τους επαγγελματίες τουρισμού.


protoselida

Media

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της από το VAR

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της…

To  αρχικό αίτημά της για την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR επαναφέρει...

Secret Money

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Tώρα που η ΔEH από το «γκρεμό» στον οποίο βρισκόταν, βαδίζει στο δρόμο της «διάσωσης»,...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

 Αδελφοποίηση Καρύστου με την γαλλική πόλη Grand Belfort

Αδελφοποίηση Καρύστου με την γαλλική πόλη Grand…

Ο Δήμος Καρύστου έχει ξεκινήσει διαδικασίες αδελφοποίησης της Καρύστου με την γαλλική πόλη Grand Belfort,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.