Επιχειρήσεις

BAT: Διεθνείς προδιαγραφές για τα θέματα σεβασμού του ανταγωνισμού

Η εταιρεία έχει διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την διασφάλιση της πλήρους συμμόρφωσης των εργαζομένων και των συνεργατών της

 

Τις πρακτικές που ακολουθεί σχετικά με τους κανόνες ανταγωνισμού και βασίζονται σε υψηλού επιπέδου διεθνείς προδιαγραφές παρουσίασε η British American Tobacco Hellas σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), «Το ευ ανταγωνίζεσθαι στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων - Πρακτικός Οδηγός ΣΕΒ για τη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με τους κανόνες του ανταγωνισμού».

 

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση, όπου συμμετείχε η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού κα Βασιλική Θάνου, εστίασε στην ενημέρωση εταιρειών και στελεχών για τις βέλτιστες πρακτικές συμμόρφωσης με τους κανονισμούς περί ανταγωνισμού.

 

Η British American Tobacco ακολουθεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στα θέματα αυτά, που περιλαμβάνει διαρκή ενημέρωση των εργαζομένων της εταιρείας και των συνεργατών της, εφαρμόζοντας μια αυστηρή πολιτική και διασφαλίζοντας την πλήρη συμμόρφωση.

 

«Η στρατηγική του Ομίλου επιτυγχάνεται, μεταξύ άλλων, με ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, ώστε να ανανεώνεται διαρκώς η δέσμευση όλων των εργαζομένων με το ρυθμιστικό πλαίσιο», δήλωσε σχετικά ο κ. Βασίλης Παΐζης, νομικός σύμβουλος της British American Tobacco για την Ελλάδα, τη Μάλτα, την Κύπρο και το Ισραήλ.

 


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή