Εκτός Folli Follie ο Χαράλαμπος Κύρκος

Την παραίτησή του από τη θέση του ανεξάρτητου μέλους του διοικητικού συμβουλίου αλλά και από πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Folli Follie υπέβαλε o κ. Χαράλαμπος Κύρκος.

 

Το έμπειρο στέλεχος, με πορεία αρκετών χρόνων στον τραπεζικό και ελεγκτικό κλάδο, απoχώρησε αφήνοντας αιχμές για την οικονομική διαχείριση ενώ φέρεται να διαφωνούσε έντονα και με τις αποφάσεις της διοίκησης. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προβεί και σε καταγγελίες και προς στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στην ΕΛΤΕ.

 

Η παραίτηση του κ. Κύρκου είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου αναμένονταν να εγκριθούν οι αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση του 2017, οι οποίες εστάλησαν ήδη στην PwC, προκειμένου να εκδώσει το πολυαναμενόμενο πόρισμά της.

 

Να σημειωθεί πως το πόρισμα της PwC είναι κομβικής σημασίας για την υποβολή αιτήματος εξυγίανσης στη Δικαιοσύνη και την υπαγωγή στις ευνοϊκές διατάξεις του άρθρου 106 του πτωχευτικού κώδικα για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις.

 

Ο κ. Κύρκος είχε εκλεγεί στη θέση του ανεξάρτητου μέλος του ΔΣ της Folli αλλά και πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής στις 19 Μαρτίου 2019. Την ίδια μέρα, είχε εκλεγεί ως ανεξάρτητο μέλος του δ.σ και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής και ο Βύρων Μπαλλής. Σημειώνεται ότι ο κ. Κύρκος είχε αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα κ. Ηλία Πεντάζο.


protoselida

Secret Money

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

Δεν πρόλαβε να εξοντώσει η ρουκέτα του αμερικανικού drone τον Iρανό στρατηγό Σουλεϊμανί και σε...

Υγεία & Διατροφή

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Οι νέες εξειδικευμένες θεραπείες στην αντιμετώπιση του καρκίνου και όχι μόνο, προσφέρουν ελπίδα σε χιλιάδες...

Τουρισμός

Έμφαση στον γαμήλιο τουρισμό δίνει το Ρέθυμνο

Έμφαση στον γαμήλιο τουρισμό δίνει το Ρέθυμνο

Στον εναλλακτικό τουρισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στον γαμήλιο τουρισμό, στοχεύει το Ρέθυμνο, ενώ έχει αναπτύξει...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.