Εκτός Folli Follie ο Χαράλαμπος Κύρκος

Την παραίτησή του από τη θέση του ανεξάρτητου μέλους του διοικητικού συμβουλίου αλλά και από πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Folli Follie υπέβαλε o κ. Χαράλαμπος Κύρκος.

 

Το έμπειρο στέλεχος, με πορεία αρκετών χρόνων στον τραπεζικό και ελεγκτικό κλάδο, απoχώρησε αφήνοντας αιχμές για την οικονομική διαχείριση ενώ φέρεται να διαφωνούσε έντονα και με τις αποφάσεις της διοίκησης. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προβεί και σε καταγγελίες και προς στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στην ΕΛΤΕ.

 

Η παραίτηση του κ. Κύρκου είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου αναμένονταν να εγκριθούν οι αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση του 2017, οι οποίες εστάλησαν ήδη στην PwC, προκειμένου να εκδώσει το πολυαναμενόμενο πόρισμά της.

 

Να σημειωθεί πως το πόρισμα της PwC είναι κομβικής σημασίας για την υποβολή αιτήματος εξυγίανσης στη Δικαιοσύνη και την υπαγωγή στις ευνοϊκές διατάξεις του άρθρου 106 του πτωχευτικού κώδικα για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις.

 

Ο κ. Κύρκος είχε εκλεγεί στη θέση του ανεξάρτητου μέλος του ΔΣ της Folli αλλά και πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής στις 19 Μαρτίου 2019. Την ίδια μέρα, είχε εκλεγεί ως ανεξάρτητο μέλος του δ.σ και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής και ο Βύρων Μπαλλής. Σημειώνεται ότι ο κ. Κύρκος είχε αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα κ. Ηλία Πεντάζο.


protoselida

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Φερνάντο Τόρες

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Φερνάντο Τόρες

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φερνάντο Τόρες, βάζοντας τέλος σε μια μακρά και επιτυχημένη...

Περιβάλλον

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS

SOS συνεχίζει να εκπέμπει το τροπικό δάσος του·Αμαζονίου, ο σημαντικότερος πνεύμονας του πλανήτη.

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.