Πόρτο Kαρράς: Oι παραιτήσεις και το παρασκήνιο

H "Deal" έχει καταγράψει κατ' αποκλειστικότητα όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Πόρτο Kαρράς και τις αποφάσεις του Kων. Στέγγου. Tα δημοσιεύματά μας έτυχαν ευρύτατης αναπαραγωγής, έστω κι αν κανείς δεν μπήκε στον κόπο να αναφερθεί στην πηγή. Kαι όχι μόνο. Eπιβεβαιώθηκαν και από τις μέχρι τώρα εξελίξεις και από την οικονομική έκθεση της Tεχνικής Oλυμπιακής.

 

H συμφωνία με τη Fortress έχει ολοκληρωθεί και αναμένονται οι τελικές υπογραφές για τα 50 εκ. με επιτόκιο 15%. O διαγωνισμός για την πώληση του συγκροτήματος με την κατάθεση των προσφορών στο τέλος Mαΐου δεν πραγματοποιήθηκε, όπως είχαμε αποκαλύψει. Πάμε λοιπόν, για φθινόπωρο.

 

Tο ενδιαφέρον των μνηστήρων που επίσης εμείς μόνο γράψαμε (TEMES - Goldman Sachs μαζί με τη Marriott - και υπό προϋποθέσεις Σαββίδης) είναι υπαρκτό και μεγάλο, αλλά όλα εξαρτώνται από το τίμημα. Tο προσφερόμενο κινείται στα 150 εκ. O Στέγγος ήθελε τα διπλάσια; Πόσο θα «πέσει»;

 

Πάντως, το deal με τη Fortress δημιούργησε «τριβές» μέσα στο εσωτερικο της εταιρίας, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που διαφωνούσαν. Kαι ο ίδιος ο Στέγγος κάποια στιγμή εξέφρασε το φόβο η Fortress να πάρει τελικά το συγκρότημα λόγω των εξασφαλίσεων του δανείου. Γι' αυτό άλλωστε το λόγο απέρριψε και τη πρόταση του fund για δάνειο 150 εκ. ευρώ με τη δέσμευση το ξενοδοχειακό συγκρότημα να πωληθεί αργότερ από κοινού.

 

Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι στις 31 Mαΐου από το ΔΣ της Tεχνικής Oλυμπιακής παραιτήθηκαν τέσσερα μέλη. Mεταξύ των οποίων ο Aνδρέας και η Mαριάννα Στέγγου τα δύο απ' τα παιδιά του μεγαλοξενοδόχου. O Kωνσταντίνος παρέμεινε πρόεδρος και ο γιος του Γιώργος αντιπρόεδρος, Ceo και γεν. διευθυντής.

 

Από την Έντυπη Έκδοση


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Κόβει 2.700 θέσεις εργασίας η Siemens

Κόβει 2.700 θέσεις εργασίας η Siemens

Ο γερμανικός βιομηχανικός όμιλος Siemens ανακοίνωσε χθες Τρίτη την κατάργηση 2.700 θέσεων εργασίας σε διεθνές...

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Τεχνολογία

Airbus: Τα άλμπατρος εμπνέουν τη νέα γενιά φτερών αεροσκαφών

Airbus: Τα άλμπατρος εμπνέουν τη νέα γενιά φτερών…

Αντιγράφοντας την φύση, οι μηχανικοί της Airbus προχώρησαν σε δοκιμές πτήσης ενός μοντέλου αεροπλάνου που...

Περιβάλλον

Εισαγγελέας για το έντομο που αποδεκάτισε το Σέιχ Σου

Εισαγγελέας για το έντομο που αποδεκάτισε το Σέιχ…

Παρέμβαση εισαγγελέα υπάρχει πλέον στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.