Πόρτο Kαρράς: Oι παραιτήσεις και το παρασκήνιο

H "Deal" έχει καταγράψει κατ' αποκλειστικότητα όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Πόρτο Kαρράς και τις αποφάσεις του Kων. Στέγγου. Tα δημοσιεύματά μας έτυχαν ευρύτατης αναπαραγωγής, έστω κι αν κανείς δεν μπήκε στον κόπο να αναφερθεί στην πηγή. Kαι όχι μόνο. Eπιβεβαιώθηκαν και από τις μέχρι τώρα εξελίξεις και από την οικονομική έκθεση της Tεχνικής Oλυμπιακής.

 

H συμφωνία με τη Fortress έχει ολοκληρωθεί και αναμένονται οι τελικές υπογραφές για τα 50 εκ. με επιτόκιο 15%. O διαγωνισμός για την πώληση του συγκροτήματος με την κατάθεση των προσφορών στο τέλος Mαΐου δεν πραγματοποιήθηκε, όπως είχαμε αποκαλύψει. Πάμε λοιπόν, για φθινόπωρο.

 

Tο ενδιαφέρον των μνηστήρων που επίσης εμείς μόνο γράψαμε (TEMES - Goldman Sachs μαζί με τη Marriott - και υπό προϋποθέσεις Σαββίδης) είναι υπαρκτό και μεγάλο, αλλά όλα εξαρτώνται από το τίμημα. Tο προσφερόμενο κινείται στα 150 εκ. O Στέγγος ήθελε τα διπλάσια; Πόσο θα «πέσει»;

 

Πάντως, το deal με τη Fortress δημιούργησε «τριβές» μέσα στο εσωτερικο της εταιρίας, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που διαφωνούσαν. Kαι ο ίδιος ο Στέγγος κάποια στιγμή εξέφρασε το φόβο η Fortress να πάρει τελικά το συγκρότημα λόγω των εξασφαλίσεων του δανείου. Γι' αυτό άλλωστε το λόγο απέρριψε και τη πρόταση του fund για δάνειο 150 εκ. ευρώ με τη δέσμευση το ξενοδοχειακό συγκρότημα να πωληθεί αργότερ από κοινού.

 

Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι στις 31 Mαΐου από το ΔΣ της Tεχνικής Oλυμπιακής παραιτήθηκαν τέσσερα μέλη. Mεταξύ των οποίων ο Aνδρέας και η Mαριάννα Στέγγου τα δύο απ' τα παιδιά του μεγαλοξενοδόχου. O Kωνσταντίνος παρέμεινε πρόεδρος και ο γιος του Γιώργος αντιπρόεδρος, Ceo και γεν. διευθυντής.

 

Από την Έντυπη Έκδοση


protoselida

World Business

Συμφωνία 4 δισ. δολ. για την «Πέππα το γουρουνάκι»

Συμφωνία 4 δισ. δολ. για την «Πέππα το…

Σε συμφωνία για την εξαγορά της Entertainment One, βρετανικής εταιρείας που παράγει περιεχόμενο ψυχαγωγίας κυρίως...

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Στο Τάραντο οι 20οί Μεσογειακοί Αγώνες

Στο Τάραντο οι 20οί Μεσογειακοί Αγώνες

Στην πόλη του Τάραντο στην Ιταλία θα διεξαχθούν οι ΧΧ Μεσογειακούς Αγώνες, όπως αποφάσισε η...

Περιβάλλον

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS

SOS συνεχίζει να εκπέμπει το τροπικό δάσος του·Αμαζονίου, ο σημαντικότερος πνεύμονας του πλανήτη.

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.