Ρωσία: Θα λάβουμε μια συνολική απόφαση με τον OPEC

Αποφάσεις για την παραγωγή πετρελαίου

 

Οι χώρες που έχουν συνυπογράψει τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου παγκοσμίως, θα καταλήξουν σε μια μαζική απόφαση σχετικά με το τι θα συμβεί όταν η ισχύουσα συμφωνία λήξει στο τέλος Ιουνίου, ανέφερε ο Ρώσος υφυπουργός Ενέργειας, Pavel Sorokin.

 

Ο Sorokin, μιλώντας στο Reuters δήλωσε πως σε κάθε περίπτωση, η συνεργασία θα συνεχιστεί μεταξύ των μελών της ισχύουσας συμφωνίας –η οποία περιλαμβάνει τον OPEC και κάποιες μεγάλες χώρες-παραγωγούς εκτός OPEC, με πρώτη τη Ρωσία.

 

Δήλωσε πως μια απόφαση για το μέλλον της συμφωνίας θα ληφθεί με βάση εάν είναι ισορροπημένη η αγορά πετρελαίου παγκοσμίως. Δήλωσε πως η κατάσταση στην αγορά θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρη μέχρι το τέλος Ιουνίου, όταν θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος της G20 στην Οσάκα.

 

Μιλώντας στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης την προηγούμενη εβδομάδα, ο Sorokin τόνισε πως ένας παράγοντας της αγοράς που πρέπει να συμπεριληφθεί, θα είναι η κατάσταση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ.

 

"Θα λάβουμε μια απόφαση με βάση τι χρειάζεται η αγορά", δήλωσε. "Θα λάβουμε μία απόφαση από κοινού. Σε κάθε περίπτωση, η συνεργασία θα συνεχιστεί".


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Αθλητικά

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα»

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω δείξει τίποτα στο γρασίδι ακόμα»

Τη βεβαιότητα ότι οι δυνατότητές του στο γρασίδι είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με αυτές...

Περιβάλλον

Το ένα τρίτο των εδαφών της Ελλάδας υπόκειται σε υψηλό δυνητικό κίνδυνο ερημοποίησης

Το ένα τρίτο των εδαφών της Ελλάδας υπόκειται…

«Η ερημοποίηση συνιστά τεράστια απειλή ειδικά για τη λεκάνη της Μεσογείου» επισημαίνει μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.