Ξεκινά το Greek Investment·Roadshow στις ΗΠΑ

Το Greek Investment·Roadshow διοργανώνουν στις ΗΠΑ, από τις 10 έως 14 Ιουνίου 2019, το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τον Enterprise Greece .

 

Το Greek Investment Roadshow περιλαμβάνει επισκέψεις και συναντήσεις στην Ουάσιγκτον (10-11 Ιουνίου), κλειστές συναντήσεις Αμερικανών επενδυτών με εκπροσώπους εισηγμένων εταιρειών, τη διοργάνωση του 8th Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη (11-12 Ιουνίου) καθώς και παρουσιάσεις και επισκέψεις στο Σαν Φρανσίσκο (13-14 Ιουνίου).

 

Το Greek Investment Roadshow στις ΗΠΑ αποτελεί πρωτοβουλία των παραπάνω φορέων, οι οποίοι έχουν ενώσει τα τελευταία χρόνια τις δυνάμεις τους, προκειμένου να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ΗΠΑ τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες της χώρας μας και τις δυνατότητες ελληνο-αμερικανικής επιχειρηματικής συνεργασίας.

 

Την ελληνική αποστολή θα ενισχύσουν φέτος με την παρουσία τους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Χουλιαράκης και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ.

 

Κατά τη διάρκεια του 8th Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη, θα παρουσιαστούν οι σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχουν συντελεστεί στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και συγκεκριμένα επιχειρηματικά και επενδυτικά σχέδια, ώστε να προσελκύσουν Αμερικανούς επενδυτές και διεθνή Funds.

 

Στην Ουάσιγκτον τα μέλη της αποστολής θα έχουν συναντήσεις με το US Chamber of Commerce, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα και θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση που διοργανώνεται από το Atlantic Council, το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο και το Χρηματιστήριο με θέμα τον ρόλο της Ελλάδας ως γεωστρατηγικός σύμμαχος των ΗΠΑ.

 

Στο Σαν Φρανσίσκο, τα μέλη της αποστολής θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους της πολιτικής και οικονομικής κοινότητας, επενδυτές καθώς και με εκπροσώπους επιχειρηματικών οργανισμών και think tanks όπως το US Chamber of Commerce και το Atlantic Council καθώς και να επισκεφθούν σημαντικές εταιρίες (Google και Facebook), ερευνητικά και κέντρα καινοτομίας (Singularity και Plug & Play), με σκοπό να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις τους και να συζητήσουν με εκπροσώπους τους για τα μοντέλα ανάπτυξης έρευνας και τεχνολογίας, τις νεότερες καινοτόμες εφαρμογές που επιφυλάσσουν καθώς και τις προοπτικές συνεργασίας με καινοτόμες εταιρίες από την Ελλάδα.


protoselida

World Business

Σε κατήφορο τα κέρδη της ASOS

Σε κατήφορο τα κέρδη της ASOS

Η βρετανική εταιρεία πώλησης ειδών ένδυσης μέσω διαδικτύου ASOS, ανακοίνωσε πτώση 68% στα κέρδη...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.