Ξεκινά το Greek Investment·Roadshow στις ΗΠΑ

Το Greek Investment·Roadshow διοργανώνουν στις ΗΠΑ, από τις 10 έως 14 Ιουνίου 2019, το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τον Enterprise Greece .

 

Το Greek Investment Roadshow περιλαμβάνει επισκέψεις και συναντήσεις στην Ουάσιγκτον (10-11 Ιουνίου), κλειστές συναντήσεις Αμερικανών επενδυτών με εκπροσώπους εισηγμένων εταιρειών, τη διοργάνωση του 8th Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη (11-12 Ιουνίου) καθώς και παρουσιάσεις και επισκέψεις στο Σαν Φρανσίσκο (13-14 Ιουνίου).

 

Το Greek Investment Roadshow στις ΗΠΑ αποτελεί πρωτοβουλία των παραπάνω φορέων, οι οποίοι έχουν ενώσει τα τελευταία χρόνια τις δυνάμεις τους, προκειμένου να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ΗΠΑ τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες της χώρας μας και τις δυνατότητες ελληνο-αμερικανικής επιχειρηματικής συνεργασίας.

 

Την ελληνική αποστολή θα ενισχύσουν φέτος με την παρουσία τους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Χουλιαράκης και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ.

 

Κατά τη διάρκεια του 8th Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη, θα παρουσιαστούν οι σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχουν συντελεστεί στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και συγκεκριμένα επιχειρηματικά και επενδυτικά σχέδια, ώστε να προσελκύσουν Αμερικανούς επενδυτές και διεθνή Funds.

 

Στην Ουάσιγκτον τα μέλη της αποστολής θα έχουν συναντήσεις με το US Chamber of Commerce, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα και θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση που διοργανώνεται από το Atlantic Council, το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο και το Χρηματιστήριο με θέμα τον ρόλο της Ελλάδας ως γεωστρατηγικός σύμμαχος των ΗΠΑ.

 

Στο Σαν Φρανσίσκο, τα μέλη της αποστολής θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους της πολιτικής και οικονομικής κοινότητας, επενδυτές καθώς και με εκπροσώπους επιχειρηματικών οργανισμών και think tanks όπως το US Chamber of Commerce και το Atlantic Council καθώς και να επισκεφθούν σημαντικές εταιρίες (Google και Facebook), ερευνητικά και κέντρα καινοτομίας (Singularity και Plug & Play), με σκοπό να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις τους και να συζητήσουν με εκπροσώπους τους για τα μοντέλα ανάπτυξης έρευνας και τεχνολογίας, τις νεότερες καινοτόμες εφαρμογές που επιφυλάσσουν καθώς και τις προοπτικές συνεργασίας με καινοτόμες εταιρίες από την Ελλάδα.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Κόβει 2.700 θέσεις εργασίας η Siemens

Κόβει 2.700 θέσεις εργασίας η Siemens

Ο γερμανικός βιομηχανικός όμιλος Siemens ανακοίνωσε χθες Τρίτη την κατάργηση 2.700 θέσεων εργασίας σε διεθνές...

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Τεχνολογία

Airbus: Τα άλμπατρος εμπνέουν τη νέα γενιά φτερών αεροσκαφών

Airbus: Τα άλμπατρος εμπνέουν τη νέα γενιά φτερών…

Αντιγράφοντας την φύση, οι μηχανικοί της Airbus προχώρησαν σε δοκιμές πτήσης ενός μοντέλου αεροπλάνου που...

Περιβάλλον

Εισαγγελέας για το έντομο που αποδεκάτισε το Σέιχ Σου

Εισαγγελέας για το έντομο που αποδεκάτισε το Σέιχ…

Παρέμβαση εισαγγελέα υπάρχει πλέον στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.