Σχολείο του ΠΣΑΤ: Φωτογραφία και μεγάλα αθλητικά γεγονότα

Με τίτλο «Η τέχνη της φωτογραφίας στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα» το φετινό Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 28 Ιουνίου ως την 1η Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Δύο καταξιωμένοι φωτορεπόρτερ, ο Αργύρης Μακρής και ο Αντώνης Νικολόπουλος εκπροσωπώντας τα δύο μεγαλύτερα ελληνικά φωτογραφικά πρακτορεία, το Intime και τη Eurokinissi αντίστοιχα, θα αναλύσουν όλες τις εξελίξεις αλλά και την προοπτική στον τομέα του φωτορεπορτάζ.

Το βασικό αντικείμενο του 6ου Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ θα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκυο, όχι μόνο από πλευράς οργανωτικής, αλλά και για τη σχέση που έχουν οι συγκεκριμένοι Αγώνες με τον ελληνικό Αθλητισμό. Παράλληλα, θα γίνουν παρουσιάσεις πανεπιστημιακών και άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων, σχετικά με τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό, ενώ θα υπάρχει εκτενής αναφορά στη σύνδεση του φωτορεπορτάζ με τα μεγάλα γεγονότα.

Στους ομιλητές συναντάμε για άλλη μια χρονιά καταξιωμένους άνθρωπους της τηλεόρασης, όπως ο Γιάννης Εξαρχος από το Olympic Channel, o Κώστας Βερνίκος από το Olympic Channel, ο Βασίλης Σκουντής απο την Cosmote TV και ο Περικλής Μακρής από την ΕΡΤ, για την εμπειρία τους σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για την επόμενη διοργάνωση, στο Τόκυο το 2020.

Επίσης, θα δώσουν διάλεξη και καταξιωμένες πανεπιστημιακές καθηγήτριες με ειδίκευση στον αθλητισμό, όπως είναι η Κωνσταντίνα Γογγάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Αθλητισμού, στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και η Γιώτα Αντωνοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Σημειώνεται ότι το Διεθνές Σχολείο αποτελώντας κορυφαίο θεσμό του ΠΣΑΤ από το 2014 και μία από τις σπουδαιότερες δράσεις του, θα έχει και φέτος διεθνή χαρακτήρα με τη συνεργασία της AIPS. Απευθύνεται σε αθλητικούς συντάκτες, μέλη και μη μέλη του Συνδέσμου, φοιτητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας και συναφών σπουδών, καθώς επίσης και γενικότερα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό πρόγραμμά του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


protoselida

World Business

Παίρνει τα πάνω του το Netflix

Παίρνει τα πάνω του το Netflix

Πάνω από 10% ενισχύθηκε η μετοχή της Netflix μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ' τριμήνου...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.