Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: Παραδόσεις 13 εκατ. ευρώ στο 4μηνο

To ποσό των 13 εκατ. ευρώ στο τετράμηνο αγγίζει η αξία των παραδοθέντων προϊόντων, των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων τους στο τετράμηνο Μάρτιος-Ιούνιος 2019.

 

Συγκεκριμένα, η διοίκηση που ανέλαβε το Μάρτιο 2019, κατηύθυνε στοχευμένα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έγινε με ενέργειες του ΥΕΘΑ και αξιοποιώντας το προσωπικό των εργοστασίων, επιτεύχθηκαν παραδόσεις στο 170% του ύψους των κεφαλαίων που αντλήθηκαν, ενώ έγινε σημαντική κάλυψη υποχρεώσεων προς ιδιώτες και φυσικά η μισθοδοσία μέσα από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

 

Διοίκηση και στελέχη των ΕΑΣ έχουν θέσει ως στόχο την αύξηση του κύκλου εργασιών στα 60 εκατομμύρια εντός τριετίας, όπως θα αποτυπωθεί και στο επικαιροποιούμενο επιχειρησιακό σχέδιο των ΕΑΣ. Να σημειωθεί ότι ο κύκλος εργασιών στην προηγούμενη κλεισμένη χρήση (2017) ήταν της τάξης των 17 εκατ. ενώ παρόμοια θα κινηθεί και το 2018.

 

Η απόδοση του τρέχοντος τετραμήνου λοιπόν, θέτει τη βάση για να υπερκαλυφθούν στόχοι έτους και θεμελιώνουν εκείνους της τριετίας, που υποστηρίζονται και από το πλήρες πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας που παρουσιάζεται σταδιακά, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.