Ξενοδόχοι Ρόδου: Σεμινάριο για αντιμετώπιση τρομοκρατικής απειλής

Σεμινάριο με θέμα «Ευαισθητοποίηση σε θέματα αντιμετώπισης τρομοκρατικής απειλής» θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου την Τρίτη 25/06/2019, κατά την διάρκεια της δεύτερης καλοκαιρινής συνάντησης του, στο ξενοδοχείο Mediterranean στην πόλη της Ρόδου στις 21.00.

Κεντρική καλεσμένη ομιλήτρια θα είναι η Ράνια Κοσσιώρη – Vice Consul της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία θα απευθυνθεί σε ανθρώπους που εργάζονται στον τουριστικό τομέα και συγκεκριμένα σε στελέχη, εργαζόμενους πρώτης γραμμής στον τομέα της φιλοξενίας και προσωπικό ασφαλείας των ξενοδοχείων.

Το εν λόγω σεμινάριο έχει υιοθετηθεί πλήρως από την ABTA (Association of British Travel Agents), η οποία το έχει θέσει ως υποχρεωτική εκπαίδευση για όλα τα μέλη της και το προσωπικό τους.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση των τριών βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο με τίτλους «Firearms and Weapons Attacks», «Suspicious Behaviour» και «Responding to Suspicious Items», τα οποία και έχουν μεταγλωττιστεί στα ελληνικά και θα δοθούν στους συμμετέχοντες για τη δική τους χρήση στα πλαίσια της εκπαίδευσης του προσωπικού τους στην ξενοδοχειακή τους μονάδα.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε εργαζόμενους του κλάδου και με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής σε όσους το παρακολουθήσουν.


 

 

 

 

 


protoselida

World Business

Παίρνει τα πάνω του το Netflix

Παίρνει τα πάνω του το Netflix

Πάνω από 10% ενισχύθηκε η μετοχή της Netflix μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ' τριμήνου...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.