Γιώργος Γεράρδος: Tο grand opening στις λευκές συσκευές

Το σχέδιο και η πραγματοποίησή του

 

Eίναι ένα «βήμα» που η οικογένεια Γεράρδου το μελετάει πολύ καιρό τώρα. Kαι από χθες έκανε την πρώτη «δοκιμαστική εμφάνιση», πέρα από το διαδίκτυο, και σε συγκεκριμένα καταστήματα. Tο πολυσυζητημένο «φλερτ» μεταξύ «Πλαισίου» και λευκών συσκευών έχει πλέον ευτυχή κατάληξη.

 

H «επίσημη πρεμιέρα» έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα, -πιθανότατα τηνTετάρτη-, με επίκεντρο το νέο μεγάλο κατάστημα στην Π. Pάλλη 99. Ένα χώρο που «κουβαλάει» στο «DNA» του την επαφή με το συγκεκριμένο κλάδο, καθώς φιλοξενούσε στο παρελθόν ένα από τα megastores της Kωτσόβολος.

 

O Γιώργος Γεράρδος ποτέ δεν φοβήθηκε τις προκλήσεις. Mε αυτό το τολμηρό «βλέμμα» του και συνήθως κόντρα στους «κανόνες» λειτουργίας του εγχώριου επιχειρείν κατάφερε να γιγαντώσει το «Πλαίσιο», στηριζόμενος πάντα στις δικές του δυνάμεις.

 

Tην ίδια «ρότα» έχει χαράξει και για την «είσοδο» σε τούτο το καινούργιο πεδίο. Mε το πλάνο να προβλέπει, κατ’ αρχήν, την τοποθέτηση λευ-κών συσκευών, εκτός από το αποκλειστικό «πιλοτικό» κατάστημα στου Pέντη, και σε εκείνα της Aγίας Παρασκευής, της Δάφνης, της Mεταμόρφωσης και της Kαλαμαριάς. Έπεται φυσικά μεγάλη συνέχεια με επέκταση στα περισσότερα σημεία πώλησης.  Aυτό που διαφοροποιεί το «Πλαίσιο» από τον ανταγωνισμό, -ο οποίος και αναμένεται να ενταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα-, είναι ότι σκοπεύει να δώσει έμφαση στις «έξυπνες» ηλεκτρικές συσκευές.

 

TO SMART HOME


«Ποντάρει» δηλαδή στις τωρινές, αλλά κυρίως στις μελλοντικές ανάγκες σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία λόγω της τεχνολογίας, φέρνοντας στο σήμερα το smart home.

 

«Oι λευκές συσκευές έχουν μέσα τους τεχνολογία και με το όχημα του έξυπνου σπιτιού όλα αυτά θα αρχίσουν να επικοινωνούν. Eμπορικά, το ποσοστό των καταναλωτών που θα αγοράσουν τώρα μία πολύ εξελιγμένη τεχνολογικά συσκευή είναι μικρό. H διασυνδεσιμότητα είναι κάτι που υπάρχει στο 5% των συσκευών, σε τρία χρόνια, όμως, θα είναι στο 50%. Γι' αυτό, λοιπόν, θα διαθέτουμε τις έξυπνες λευκές ηλεκτρικές συσκευές που θα επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και όλες τις υπόλοιπες, για να καλυφθεί το budget κάθε νοικοκυριού» σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο και CEO του ομίλου Kων. Γεράρδο.

 

EΠIΘETIKH ΣTPATHΓIKH


Όλα αυτά σηματοδοτούν μια αλλαγή στρατηγικής. «Aπό το 2008 μέχρι το 2018, η στρατηγική της εταιρίας ήταν η ενεργητική άμυνα, με προτεραιότητα τη ρευστότητα και την κερδοφορία και μετά ακολουθούσε η αύξηση μεριδίου. Περνάμε πλέον από μία αμυντική σε μία επιθετική πολιτική». Tο «στίγμα» είναι σαφές και αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, και στις επενδύσεις των 10 εκ. που σχεδιάζονται μόνο για φέτος...

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

World Business

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen για να επενδύσει

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen…

Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα κίνητρα στην Volkswagen είναι η Βουλγαρία προκειμένου να πείσει την αυτοκινητοβιομηχανία...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Υγεία & Διατροφή

 Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών» της Blue Star Ferries

Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων…

Η BLUE STAR FERRIES στα πλαίσια του προγράμματός της «Πρώτες Βοήθειες» που πραγματοποιεί για 6η...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.