Πώς ο Γιώργος Οικονόμου «εκτόξευσε» τη Dryships

Η πορεία της επιτυχίας

 

«Τσιμπάει» διαρκώς η μετοχή της Dryships, συμφερόντων του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου. Ο λόγος είναι οι κινήσεις ισχυροποίησης που κάνει το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας εφοπλιστής. Μετά από την απόκτηση του πλήρους ελέγχου της Heidmar, ενός παγκόσμιου pool δεξαμενόπλοιων, έναντι 17 εκατ. δολαρίων, ο Οικονόμου βάζει μπρος το σχέδιο εξαγοράς της Dryships.

 

Ο εφοπλιστής σκοπεύει να εξαγοράσει την DryShips μέσω του οχήματος SPII Holdings, με μία προσφορά 4 δολαρίων ανά μετοχή, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο προς την αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

 

«Πιστεύουμε πως η ιδιωτική ιδιοκτησία είναι προς το συμφέρον της εταιρίας, καθώς θα είχε ως αποτέλεσμα την ευελιξία να εστιάσει σε μακροχρόνια προοπτική χωρίς να περιορίζεται από την έμφαση μίας εισηγμένης στην επίτευξη βραχυχρόνιων στόχων», αναφέρεται στο έγγραφο. Μετά από τα νέα, η μετοχή της Dryships έφτασε ως και τα 3,93 δολάρια, έχοντας σταθεροποιηθεί, την Τετάρτη, στα 3,75, από 3,16, που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

World Business

Tesla: Δικαστικό στοπ στο νέο εργοστάσιο στη Γερμανία

Tesla: Δικαστικό στοπ στο νέο εργοστάσιο στη Γερμανία

Γερμανικό δικαστήριο διέταξε την Tesla να διακόψει προσωρινά τις εργασίες για την κατασκευή του νέου...

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.