Ελληνική συμμετοχή σε Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών στην Ν. Αφρική

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού του σχεδιασμού για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών σε νέες αναδυόμενες αγορές, ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργάνωσε για πρώτη φορά την επίσημη συμμετοχή της Ελλάδας με εθνικό περίπτερο στην σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών της Ν. Αφρικής «AFRICAN CONSTRUCTION EXPO &TOTALLY CONCRETE EXPO by the Big 5».

 

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου 2019, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ, Gallagher Convention Center. Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν επτά (7) κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις από τον κλάδο των μονωτικών υλικών-χρωμάτων, των μεταλλικών κατασκευών και των ηλικιακών συστημάτων. Κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες επισκέφτηκαν το ελληνικό περίπτερο.

 

Την έναρξη της έκθεσης κήρυξε το πρωί της 11ης Ιουνίου ο Δήμαρχος του Γιοχάνεσμπουργκ,  κ. Cllr Herman Mashaba, ο οποίος επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και το Ελληνικό Περίπτερο και συνομίλησε με εκπροσώπους των ελληνικών εταιριών.

 

Τις ελληνικές επιχειρήσεις επισκέφθηκαν επίσης, ο Πρέσβης, κ. Ρούσσος Κούνδουρος και ο επικεφαλής του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων στο Γιοχάνεσμπουργκ, κ. Απόστολος Μιχαλόπουλος, οι οποίοι συζήτησαν με τους Έλληνες εκθέτες τους τρόπους τόνωσης της εξαγωγικής τους δραστηριότητας προς την μεγάλη αγορά της Ν. Αφρικής, αναλύοντάς τους τις ιδιαιτερότητες  αλλά και τις εμπορικές προκλήσεις που παρουσιάζει η περιοχή.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.