Κτηματολόγιο: Τι θα γίνει με όσους δεν έκαναν αιτήσεις διόρθωσης

Οι όροι και οι προϋποθέσεις της παράτασης

 

Έκλεισε την Παρασκευή 28 Ιουνίου το Γραφείο Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι για όσους έχουν ακίνητα στον Δήμο Αθηναίων. Από εκεί και στο εξής οι αιτήσεις διόρθωσης θα υποβάλλονται στο Γραφείο Κτηματογράφησης στην οδό Πατησίων 48. Η διαδικασία της προανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων στον Δήμο Αθηναίων ολοκληρώθηκε, όσοι όμως το αμέλησαν ή δεν πρόλαβαν μπορούν έως και τις 15-20 Ιουλίου να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες.

 

Η ανάδοχος θα πρέπει έως τις 24 Αυγούστου να παραδώσει τη βάση της ανάρτησης στο Ελληνικό Κτηματολόγιο γι' αυτό και είναι πρακτικά αδύνατο να ενσωματωθούν στα διορθωμένα στοιχεία δηλώσεις που θα υποβληθούν από τα μέσα Ιουλίου και μετά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ληφθούν υπόψη στην ανάρτηση, στην οποία θα δημοσιοποιηθούν ως έχουν. Όταν όμως πραγματοποιηθεί η ανάρτηση, οι πολίτες θα έχουν εκ νέου τη δυνατότητα να υποβάλουν αιτήσεις διόρθωσης κτηματολογικής εγγραφής και ενστάσεις.

 

Η Ελληνικό Κτηματολόγιο αποφάσισε και έδωσε παράταση για την υποβολή αίτησης- διόρθωσης- ενστάσεων κατά των προσωρινών κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινάκων της ανάρτησης για τους κατοίκους εξωτερικού και το ελληνικό Δημόσιο σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Συγκεκριμένα στους καλλικρατικούς Δήμους Βοΐου και Σερβίων- Βελβεντού, σε 21 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ του καλλικρατικού Δήμου Εορδαίας και σε 41 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ του Δήμου Κοζάνης. Η νέα προθεσμία είναι έως τη Δευτέρα 26 Αυγούστου.

 

Ειδικά για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι έως τις 10 Μαρτίου 2020. Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να υποβάλλονται και εκπρόθεσμες δηλώσεις.


protoselida

Secret Money

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

Δεν πρόλαβε να εξοντώσει η ρουκέτα του αμερικανικού drone τον Iρανό στρατηγό Σουλεϊμανί και σε...

Υγεία & Διατροφή

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Οι νέες εξειδικευμένες θεραπείες στην αντιμετώπιση του καρκίνου και όχι μόνο, προσφέρουν ελπίδα σε χιλιάδες...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.