ΔΕΣΦΑ: O Thierry Grauwels οικονομικός διευθυντής

O Thierry Grauwels ορίστηκε οικονομικός διευθυντής του ΔΕΣΦΑ.

 

Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε, από την 01/07/2019, στη θέση του Ανώτερου Oικονομικού Διευθυντή (Chief Financial Officer) τοποθετήθηκε ο κ. Thierry Grauwels, προερχόμενος από την εταιρεία FLUXYS SA, μία από τις τρεις εταιρείες της κοινοπραξίας SENFLUGA (SNAM, FLUXYS και ENAGAS), που κατέχει το 66% του ΔΕΣΦΑ, από το Δεκέμβριο του 2018. Ο κ. Grauwels διαδέχθηκε τον κ. Δημήτριο Καρδοματέα, o οποίος ασκούσε τα καθήκοντα αυτά από τον Αύγουστο του 2015, παράλληλα με τα καθήκοντα της θέσεώς του ως Επικεφαλής της Διεύθυνσης Δραστηριότητας Στρατηγικής και Ανάπτυξης, στην οποία και παραμένει.

 

Ο κ. Thierry Grauwels διαθέτει μεγάλη εμπειρία, σχεδόν 20 χρόνων, στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο, MSc in Mechanical Engineering από το Πανεπιστήμιο Louvain-La-Neuve και είναι κάτοχος MBA από το Vlerick Business School, στο Βέλγιο.

 

Από το 1998 που ξεκίνησε η συνεργασία του με τη Shell, ο κ. Grauwels ανέλαβε διάφορες θέσεις σχετικές με την επιχειρηματική ανάπτυξη και την ανάπτυξη της αγοράς στην Ευρωπαϊκή ενεργειακή αγορά. Έχει εργαστεί στο Λονδίνο και στο Παρίσι για τη Shell Ευρώπης, όπου εστίασε στην επιχειρηματική ανάπτυξη σε προσφάτως απελευθερωμένες αγορές ενέργειας. Επιπλέον, έχει αξιολογήσει διάφορες ευκαιρίες εκποίησης, έχει διαπραγματευτεί μακροχρόνιες συμβάσεις προμήθειας φυσικού αερίου και ΥΦΑ και έχει αναπτύξει διάφορα έργα στον τομέα επαναεριοποίησης ΥΦΑ και ηλεκτροπαραγωγής.

 

Από το 2016 υπήρξε εκπρόσωπος της Shell στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττική. Κατά τη θητεία του και με τη συμβολή του η εταιρεία διαχωρίστηκε (ο τομέας προμήθειας και μεταφοράς), σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ενωσιακής νομοθεσίας.

 

Το 2019 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη FLUXYS SA ως Υπεύθυνος για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 

Ο κ. Battilana, CEO του ΔΕΣΦΑ, καλωσόρισε τον κ. Grauwels λέγοντας ότι η νέα συνεργασία μας προσφέρει μεγάλη χαρά και ευχόμαστε στον κ. Grauwels καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο ΔΕΣΦΑ έχει περάσει σε μία νέα εποχή και είμαστε ευτυχείς που θα έχουμε μαζί μας έναν επιτυχημένο, με πολλά προσόντα συνάδελφο, που θα ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα μας.


protoselida

Media

Γερμανικά ΜΜΕ για Brexit: Νικητής ο Τζόνσον, αλεπού ο Γιούνκερ

Γερμανικά ΜΜΕ για Brexit: Νικητής ο Τζόνσον, αλεπού…

Πολλές και διαφορετικές οι απόψεις στον γερμανικό Τύπο για τη συμφωνία που πέτυχε χθες...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Fam Trip σε Αττική και Πελοπόννησο

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Fam Trip σε Αττική και…

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.