ΕΟΤ: Εκδήλωση «Traveller’s Tales» στη Βρετανία

Ειδική εκδήλωση με τίτλο «Traveller’s Tales» διοργάνωσε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στο Λονδίνο η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας προσανατολιζόμενη προς το ειδικό και περιζήτητο κοινό του τουρισμού πολυτελείας.

 

Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με το υψηλού κύρους και ιδιαίτερα δημοφιλές περιοδικό τουρισμού πολυτελείας και μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών Condé Nast Traveller, προβάλλοντας τις αυθεντικές εμπειρίες που προσφέρει το ελληνικό τουριστικό προϊόν στους τομείς του τουρισμού πολυτελείας, του θαλάσσιου τουρισμού και του sailing.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επιλεγμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού, το οποίο δημογραφικά ανήκει σε ανώτερη οικονομικοκοινωνική βαθμίδα και πραγματοποιεί κατά μέσο όρο έξι ταξίδια στο εξωτερικό κάθε χρόνο. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η δημοφιλής Βρετανή ραδιοφωνική και τηλεοπτική παρουσιάστρια του BBC Katie Derham, που αποτελεί πολύ ισχυρή και αναγνωρίσιμη influencer στη Βρετανία και συνδέεται στενά με την Ελλάδα, καθώς ταξιδεύει συχνά στα Ιόνια νησιά προωθώντας την ιστιοπλοΐα και το θαλάσσιο τουρισμό.

 

Η Katie Derham αναφέρθηκε στις προσωπικές εμπειρίες της από τα νησιά του Ιονίου πελάγους, επισήμανε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κάθε νησιού και τόνισε τις μοναδικές δυνατότητες για τουρισμό ιστιοπλοΐας και yachting στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού, υπογράμμισε τον ασύγκριτο πολιτισμό και την υψηλή γαστρονομία της χώρας μας.

 

Στην έναρξη της εκδήλωσης, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου, σημείωσε τις απειράριθμες δυνατότητες που προσφέρει η Ελλάδα στον τομέα της ιστιοπλοΐας και του yachting, οι οποίες την καθιστούν μοναδική επιλογή για τη βρετανική αγορά, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στο ποιοτικά διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν της χώρας, που προσδίδει σημαντική προστιθέμενη αξία στον τουρισμό πολυτελείας.

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους γεύμα με ελληνικό μενού, κλείνοντας με τον τρόπο αυτό μία εξωστρεφή και εξαιρετικά επιτυχημένη δράση προβολής της Ελλάδας στο κοινό του κορυφαίου βρετανικού ταξιδιωτικού περιοδικού.

 

 

 

 

 

 

 


protoselida

World Business

Θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. δολάρια το “The Splash”;

Θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. δολάρια το “The…

Το εμβληματικό έργο του David Hockney βγαίνει σε δημοπρασία και ήδη, άρχισαν οι προσφορές

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Αθλητικά

Έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Αρτσιμπαλντ

Έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Αρτσιμπαλντ

Σοκ στον χώρο του παγκόσμιου μπάσκετ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Αρτσιμπαλντ....

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.