Τα πρόσωπα του αθλητισμού που δεν μπήκαν στη Βουλή

Αρκετά ήταν τα ονόματα από το χώρο του αθλητισμού που είχαν κατέβει στον πολιτικό στίβο και μπήκαν στη βάσανο της κάλπης των εθνικών εκλογών της 7ηςΙουλίου.

O Βασίλης Κικίλιας εκλέχτηκε πίσω από την Όλγα Κεφαλογιάννη στην Α' Αθηνών. Με σχεδόν 37.826 ψήφους. Η Άννα Καραμανλή θα συνεχίσει να έχει παρουσία στο ελληνικό κοινοβούλιο, καθώς εκλέχθηκε στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Επίσης, εκλέχθηκε η Σοφία Σακοράφα, πρωταθλήτρια ακοντισμού, στο Νότιο Τομέα Αθηνών με το «Μέρα25» του Γιάννη Βαρουφάκη.

Στους ηττημένους της κάλπης καταγράφεται ο Δημήτρης Παπανικολάου ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεχθεί με τη Νέα Δημοκρατία, όπως κι ο Τάκης Φύσσας.

Όπως, αναφέραμε και νωρίτερα εκτός έμεινε και ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού,Γιώργος Βασιλειάδης στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Στη Ζάκυνθο ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την έδρα κι έτσι ο Σταύρος Κοντονής έμεινε εκτός.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας δεν κατάφερε να εκλεγεί ξανά, στον Βόρειο Τομέα Αθηνών δεν τα κατάφερε η Ελένη Αυλωνίτου, ενώ ο Στιβ Γιατζόγλου κατέβηκε με την Χρυσή Αυγή που έμεινε εκτός Βουλής.

Τέλος, ο Κυριάκος Κυριάκος, διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που κατέβηκε με το ΚΙΝΑΛ δεν κατάφερε να εκλεγεί στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπως και η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη που ήταν υποψήφια στη Β' Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία.

 

 

 

 

 


protoselida

World Business

H Walmart μηνύει την Tesla

H Walmart μηνύει την Tesla

Η Walmart μηνύει την Τesla, καθώς όπως υποστηρίζει τα ηλιακά πάνελ της δεύτερης προκάλεσαν πυρκαγιές...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.