Χρυσοχοΐδης: Χωρίς την ασφάλεια η Δημοκρατία σαπίζει

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η ανάθεση από τον πρωθυπουργό αυτού του χαρτοφυλακίου και μεγάλη ευθύνη», τόνισε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παραλαμβάνοντας από την Όλγα Γεροβασίλη το υπουργείο.

 

«Η ασφάλεια είναι ταυτίζεται με τη δημοκρατία, με το δικαίωμά μας να κυκλοφορούμε ελεύθεροι με την απαίτησή μας να προστατεύουμε την περιουσία μας είναι το μέγιστο αγαθό. Χωρίς την ασφάλεια η Δημοκρατία σαπίζει», τόνισε στην ομιλία του και συμπλήρωσε πως «είμαστε εδώ να συνεχίσουμε μια προσπάθεια μεγάλη, να εμπεδώσουμε όλο και περισσότερα και την ίδια την ασφάλεια και το αίσθημα της ασφάλειας στον κόσμο».

 

«Σας καλώ όλους σε επαγρύπνηση, να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο», υπογράμμισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και απηύθυνε κάλεσμα «να εργαστούμε ώστε να μειώσουμε το έγκλημα, να αισθάνονται οι άνθρωποι ότι η πόλη τους ανήκει στα παιδιά τους».

 

«Να κερδίσουμε την εκτίμηση των Ελλήνων»


«Εμείς είμαστε περήφανοι υπηρέτες του ελληνικού λαού», ανέφερε ακόμη. «Να κερδίσουμε αυτό που χάθηκε, εδώ και αρκετά χρόνια την εκτίμηση των Ελλήνων πολιτών και να αισθανόμαστε περήφανοι ότι κάνουμε κάτι σημαντικό», συμπλήρωσε.

«Υπάρχουν πράγματα που μας πληγώνουν. Το Μάτι, το θέμα της διαχείρισης των κρίσεων, γιατί έχει πληγώσει τις οικογένειες 100 ανθρώπων που χάθηκαν. Θα υποσχεθούμε όλοι εδώ ότι ποτέ ξανά Μάτι, ποτέ εφησυχασμός, πάντα επαγρύπνηση»

 

 

 

 

 


protoselida

World Business

Σολτς: Η Γερμανία μπορεί να αυξήσει τις δαπάνες κατά 50 δισ. ευρώ

Σολτς: Η Γερμανία μπορεί να αυξήσει τις δαπάνες…

  Η γερμανική κυβέρνηση θα μπορούσε να αυξήσει τις δημοσιονομικές δαπάνες κατά 50 δισ. ευρώ αν...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ…

Έναν ακόμη αγώνα που επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική της κατάσταση πραγματοποίησε σήμερα (18/8) η Κατερίνα...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.