Επτά νέες εταιρείες στη συµµαχία Brain Regain

Επτά νέες εταιρείες εντάχθηκαν στη συµµαχία·Brain Regain, την πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Σωµατείου «Ελληνικές Ρίζες» για τον επαγγελµατικό επαναπατρισµό Ελλήνων του εξωτερικού.

 

Πρόκειται για τις: Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ΔΕΣΦΑ, Ελληνική Εταιρεία Συµµετοχών & Περιουσίας, Τράπεζα Eurobank, OTIS Ελλάδος & Κύπρου, Όµιλος ΥΓΕΙΑ και Xerox Hellas.

 

Ο Κωνσταντίνος Κεσεντές, ιδρυτικό µέλος του Brain Regain, δήλωσε: «Είµαστε ενθουσιασµένοι από την ανταπόκριση των µεγαλύτερων εταιρειών της χώρας µας και των στελεχών τους στο κάλεσµά µας για τον επαγγελµατικό επαναπατρισµό Ελλήνων του εξωτερικού. Είµαστε αισιόδοξοι ότι όλοι µαζί, θα ανταποκριθούµε στην ευθύνη και την υποχρέωση που έχουµε αναλάβει να υποστηρίξουµε όσους επιθυµούν να επιστρέψουν στην χώρα µας»

 

Συνολικά την πρωτοβουλία Brain Regain απαρτίζουν οι εταιρείες: Aegean Airlines, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Chipita, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Cosmote, ΔΕΣΦΑ, Τράπεζα της Ελλάδος, Ελληνικά Πετρέλαια, Ελληνική Εταιρεία Συµµετοχών & Περιουσίας, Τράπεζα Eurobank, Όµιλος FOURLIS, Interamerican, Kyklades Maritime Corporation, Metro, Ogilvy, Otis Ελλάδος & Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς, Sani Ikos, T.E.MES, Τιτάν, Όµιλος Υγεία, Upstream και Xerox Hellas.

 

Το Brain Regain ανακοίνωσε την επίσηµη έναρξη λειτουργίας της πλατφόρµας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συµµετοχή στην πρωτοβουλία.

 

Έλληνες στελέχη του εξωτερικού, που επιθυµούν να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία µε τους μέντορες της συµµαχίας, µπορούν να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στην ειδικά διαµορφωµένη φόρµα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στοhttp://www.brainregain.gr/register.

 

Ο Γιάννης Παπαχρήστου, ιδρυτικό µέλος της πρωτοβουλίας και Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανέφερε: «Απευθυνόµαστε στους εργαζόµενους Έλληνες του εξωτερικού και τους καλούµε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην πλατφόρµα που έχουµε δηµιουργήσει. Η καθοδήγηση από τους Μέντορες της πρωτοβουλίας, οι οποίοι προέρχονται από κορυφαίες εταιρείες της χώρας µας, πιστεύουµε ότι θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα για την διευκόλυνση της επιστροφής τους στην Ελλάδα».


protoselida

Media

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο πρώτος κιθαρίστας των Motorhead,...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Περιβάλλον

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (KAΠE) ανέλαβε πρόσφατα τον συντονισμό του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος EMOBICITY...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.