Κέρδη για τον χρυσό

Ανοδικά κινήθηκαν και έκλεισαν την Παρασκευή τα futures του χρυσού, φέρνοντας το ποσοστό εβδομαδιαίας ανόδου του ευγενούς μετάλλου, στο 1%.

 

Ο χρυσός παράδοσης Αυγούστου σημείωσε άνοδο 0,4% ή κατά 5,5 δολάρια για να κλείσει στα 1.412 ανά ουγγιά, κερδίζοντας περίπου 0,9% μέσα στη βδομάδα. Από την πλευρά του το ασήμι παράδοσης Σεπτεμβρίου σημείωσε άνοδο 0,6%, ή 9 σεντ και έκλεισε στα 15,23 δολάρια η ουγγιά, κερδίζοντας 1,6% σε εβδομαδιαία βάση.

 

Στα άλλα μέταλλα, η πλατίνα παραδόσεως Οκτωβρίου, κατέγραψε κέρδη 0,5%, ή 3,7 δολάρια και έκλεισε στα 834,6 δολάρια η ουγγιά, σημειώνοντας εβδομαδιαία άνοδο 2,9%.

 

Το παλλάδιο παραδόσεως Οκτωβρίου, έπεσε 16,7 δολάρια ή 1,1%, για να κλείσει στα 1.542 δολάρια ανά ουγγιά, καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 1,2% εβδομαδιαίως.

 

Ο χαλκός παραδόσεως Σεπτεμβρίου κέρδισε 1 σεντ, ή 0,2% για να κλείσει στα 2.694 δολάρια η ουγγιά, σημειώνοντας εβδομαδιαία άνοδο 1,2%.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Περιβάλλον

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Ολλανδία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο της...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.