Κατρακύλησαν οι μετοχές του Netflix

Βυθίζονται οι μετοχές του Netflix, στο after hours trading (-12%), μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων δευτέρου τριμήνου, την Τετάρτη.

 

Η δημοφιλής πλατφόρμα συνεχούς ροής video streaming πρόσθεσε 2,7 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο.

 

Ηταν αρκετά χαμηλότερα από το guidance, σύμφωνα με το οποίο θα πρόσθετε 5 εκατ. συνδρομητές. Η πρόβλεψη της Wall Street έκανε λόγο για 5,1 εκατ. νέους χρήστες.

 

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, το Netflix ενημέρωσε επίσης ότι έχασε συνδρομητές στις Ηνωμένες Πολιτείες, για πρώτη φορά από το 2011, καθώς οι τιμές των συνδρομών αυξήθηκαν κατά 18% νωρίτερα φέτος.

 

Στις ΗΠΑ, που είναι και η μεγαλύτερη αγορά του Netflix, έχασε 130.000 συνδρομητές, το συγκεκριμένο τρίμηνο. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία αύξησε τις τιμές σε όλους τους πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Ιανουάριο. Η τιμή για μία στάνταρντ συνδρομή σήμερα κοστίζει $13 τον μήνα, ένα δολάριο υψηλότερα από το ανταγωνιστικό Hulu.

 

Τα προσαρμοσμένα κέρδη δευτέρου τριμήνου ήταν 60 σεντς ανά μετοχή και τα έσοδα έφτασαν τα $4,9 δισ. Οι αναλυτές ανέμεναν 56 σεντς ανά μετοχή και έσοδα $4,9 δισ.protoselida

World Business

Θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. δολάρια το “The Splash”;

Θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. δολάρια το “The…

Το εμβληματικό έργο του David Hockney βγαίνει σε δημοπρασία και ήδη, άρχισαν οι προσφορές

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Αθλητικά

Έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Αρτσιμπαλντ

Έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Αρτσιμπαλντ

Σοκ στον χώρο του παγκόσμιου μπάσκετ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Αρτσιμπαλντ....

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.