Ισχυρή ανάπτυξη το 2018 για την Pylones Hellas

Χρονιά ορόσημο για τα οικονομικά αποτελέσματα της Pylones Hellas αποτέλεσε το 2018, η οποία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους ΙΤ systems & security integrators της ελληνικής αγοράς.

 

Η εταιρεία σημείωσε, για όγδοη συνεχή χρονιά αύξηση του κύκλου εργασιών της, που ξεπέρασε το 33%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος και παρά το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, κατάφερε να πετύχει ρεκόρ πωλήσεων.

 

Νέο υψηλό κύκλο εργασιών κατέγραψε η Pylones Hellas κατά το οικονομικό έτος 2018, σημειώνοντας 8,98 εκατ. ευρώ έναντι 6,76 εκατ. ευρώ το 2017, αποτελώντας την υψηλότερη επίδοση που έχει σημειωθεί τα 21 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν αξιοσημείωτη αύξηση φτάνοντας το 89% σε σχέση με το περασμένο έτος, με τα καθαρά κέρδη να έχουν τετραπλασιαστεί τη τελευταία τριετία. Η επίδοση αυτή οφείλεται σε έναν αριθμό επιμέρους παραγόντων όπως η ισχυροποίηση των λύσεων της F5 Networks στην αγορά – κυρίως σε μεγάλους telco operators και τραπεζικούς οργανισμούς –, η αύξηση πωλήσεων των λύσεων cyber security, η μεγάλη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής αγοράς καθώς και οι επενδύσεις της εταιρείας σε software defined storage λύσεις

 

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με πολύχρονη παρουσία για πάνω από 20 έτη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της. «Πέραν της συνεχιζόμενης αύξησης στα οικονομικά μας μεγέθη – συνολικά πάνω από 85% μέσα στα τελευταία 4 χρόνια – εδραιωνόμαστε και σαν εταιρεία βασιζόμενοι σε γερά θεμέλια, τους ανθρώπους μας. Αυτό αποδεικνύεται από την αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού μας κατά 33% μόλις το τελευταίο χρόνο.» δήλωσε ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas. «Οι συνεχιζόμενες επενδύσεις στο ίδιο το business, υπεροπλίζοντας το χαρτοφυλάκιο μας με νέες καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, συνοδεύονται και με επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και το τρόπο λειτουργία μας.»

 

Με το πέρας του 2018 η εταιρεία εισήλθε στην 3 δεκαετία της στην Ελληνική αγορά. Η νέα αυτή δεκαετία βρίσκει την Pylones Hellas στη πιο παραγωγική και ώριμη φάση της πορείας της. Στο πελατολόγιο περιλαμβάνονται οι 4 μεγαλύτεροι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι και οι 4 μεγαλύτερες τράπεζες σε Ελλάδα και Κύπρο που αξιοποιούν τις λύσεις της F5 Networks, μίας εκ των βασικών αντιπροσωπειών της Pylones Hellas. Ακόμη, πάνω από 40 ξενοδοχεία 4* και 5* εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, ενώ σημαντικός αριθμός βιομηχανιών, ναυτιλιακών και κατασκευαστικών εταιρειών χρησιμοποιεί εγκαταστημένες λύσεις από την Pylones Hellas με χρήση τεχνολογιών από τις HPE, Microsoft, IBM, Cisco, Forcepoint, Checkpoint, PaloAlto, Riverbed κλπ.

 

Προσβλέποντας στη συνέχεια της ανοδικής πορείας ο κ. Αλέξανδρος Διογένους, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, τόνισε ότι «εξελισσόμαστε και προσαρμόζουμε τη στρατηγική και τις τακτικές μας για να πετύχουμε την περαιτέρω ανάπτυξή μας στην Ελληνική αγορά αλλά και παραπέρα. Αυτό το οποίο επιδιώκουμε είναι η Pylones Hellas να αποτελεί για τους πελάτες της ένα σταθερό και αξιόπιστο τεχνολογικό συνεργάτη, σύμμαχο και συνοδοιπόρο στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού.»


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.