Μποτσουάνα: Σοκάρει εικόνα ακρωτηριασμένου ελέφαντα από λαθροθήρα

Αποτυπώνοντας το μέγεθος της ανθρώπινης βαρβαρότητας, μια σοκαριστική εικόνα δείχνει έναν ακρωτηριασμένο ελέφαντα νεκρό στο έδαφος, με κομμένο το κεφάλι στη μέση έτσι ώστε οι λαθροκυνηγοί να του πάρουν τους χαυλιόδοντες.Ο νοτιοαφρικανός φωτορεπόρτερ Justin Sullivan, 28 ετών, χρησιμοποίησε ένα drone για να συλλάβει την καταστροφή που προκλήθηκε από τη λαθροθηρία, με την προβοσκίδα να βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κεφάλι του μεγαλοπρεπούς θηλαστικού που πιστεύεται ότι κόπηκε στη μέση με αλυσοπρίονο.Η εναέρια φωτογραφία του του Sullivan με τίτλο "Αποσύνδεση", ήρθε στο φως μετά την υποψηφιότητά του για τον διάσημο Διαγωνισμό Φωτογραφίας Andrei Stenin International Press Photo Contest, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο. "Ο συγκεκριμένος ελέφαντας σφαγιάστηκε με εξαιρετικά απάνθρωπο τρόπο", δήλωσε ο Σουλιβάν, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun της Βρετανίας.

Η λαθροθηρία στη βόρεια Μποτσουάνα, η οποία ήρε πρόσφατα την απαγόρευση του κυνηγιού των άγριων ζώων. αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, μεταξύ 2014 και 2018, με σχεδόν 600% αύξηση των νεκρών ελεφάντων.

"Οι άνθρωποι αντιδρούν προφανώς με μικτά συναισθήματα θυμού και θλίψης, ειδικά με την πρόσφατη έγκριση της απαγόρευσης κυνηγιού στη Μποτσουάνα", δήλωσε ο Σουλιβάν, σύμφωνα με την εφημεριδα The Sun.

"Αυτή η φωτογραφία έχει προκαλέσει έναν εποικοδομητικό διάλογο γύρω από το πώς μπορούμε να προωθήσουμε ένα πιο βιώσιμο διάλογο για τους ελέφαντες και να λύσουμε την τρέχουσα οικολογική κρίση μας", κατέληξε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


protoselida

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Αθλητικά

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o Κόμπι Μπράιαντ

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o…

Το Hall Of Fame παρακάμπτει την εκλογική διαδικασία και καθιστά τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ πρώτο...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.