Ιωάννου: Επένδυση 12 εκατ. της Eurobank στη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Επενδύσεις ύψους 300 εκατ. ευρώ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από την Eurobank για την επόμενη τριετία στο πλαίσιο του ψηφιακού της μετασχηματισμού, όπως αναφέρει σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Startupper mag» που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Σταύρος Ιωάννου, αν.διευθύνων σύμβουλος της Eurobank.

 

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννου, «ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Eurobank είναι σε εξέλιξη τα τρία τελευταία χρόνια και απολαμβάνουμε ήδη τα πρώτα αποτελέσματα. «Κτίσαμε» νέες δομές, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και στην αναδιοργάνωση παλιών υποδομών. Παράλληλα απλοποιούμε τις εσωτερικές μας διεργασίες», ενώ όπως σημειώνει σε άλλο σημείο, «σε συνεργασία με τη γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού δημιουργούμε νέα προγράμματα και πρωτοβουλίες για να εκσυγχρονίσουμε τις δεξιότητες των ανθρώπων μας, να προσελκύσουμε νέο expertise και να ενισχύσουμε την ψηφιακή αντίληψη».

 

Μιλώντας εκτενώς για την στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας της Eurobank μέσω και του προγράμματος egg ο κ. Ιωάννου αναφέρει ότι «η απόφασή μας να επενδύσουμε στο egg δώδεκα εκατομμύρια ευρώ στα έξι χρόνια λειτουργίας του, ποσό που αφορούσε κυρίως σε επένδυση σε νέες καινοτόμες ιδέες αλλά και σε επιχειρήσεις που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, έφερε μετρήσιμα αποτελέσματα με θετικό κοινωνικό πρόσημο».


protoselida

Media

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο πρώτος κιθαρίστας των Motorhead,...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Περιβάλλον

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (KAΠE) ανέλαβε πρόσφατα τον συντονισμό του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος EMOBICITY...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.