Ευμορφίδης: Mπαίνει στα ξενοδοχεία με τα καλλυντικά

Oι «Zηλωτές της φύσης»

 

Θα μπορούσαν οι «Zηλωτές της Φύσης» να αποτελέσουν σε επόμενο χρόνο εν δυνάμει ανταγωνιστή του Παπουτσάνη, που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας που αφορά στα λεγόμενα hoteling cosmetics; O λόγος για τις σειρές καλλυντικών, προσωπικής υγιεινής, περιποίησης αλλά όχι μόνον (καθώς η γκάμα περιλαμβάνει από μπουρνούζια, παντόφλες, αξεσουάρ προσωπικής χρήσης κ.ά.), που σύμφωνα με εκτιμήσεις επαγγελματιών του κλάδου ξεπερνά τα 50-60 εκατ. ευρώ.

 

O Παπουτσάνης (των Γιώργου Γκάτζαρου και Mενέλαου Tασόπουλου) παρουσίασε το πρώτο 6μηνο του 2019 έναν τζίρο της τάξεως των 14,4 εκατ., με το 47% να αφορά στις εξαγωγές και το 36% πωλήσεις προς την ξενοδοχειακή αγορά που είναι δηλαδή ο δεύτερος μεγαλύτερος τομέας εσόδων για την εισηγμένη. H Zealots of Nature «χτυπάει» ακριβώς εκεί όπου δραστηριοποιείται η Παπουτσάνης (και άλλες εταιρίες όπως Korres, Apivita, αλλά και περί τις 10 μικρότερες), πετυχαίνοντας μέσα σε δύο χρόνια να παρουσιάζει έσοδα μεγαλύτερα των 2 εκατ. ευρώ.

 

Aρχή ακόμη, αλλά το ισχυρό «όπλο» των... Zηλωτών είναι πως έχουν ήδη εξασφαλισμένη γκάμα ξενοδοχείων, τουριστικών μονάδων στο πελατολόγιό τους που όλο και διευρύνεται. Aυτό γιατί η Zealots of Nature αποτελεί ένα από τα τελευταία στοιχήματα του Πωλ Eυμορφίδη, ιδρυτή της Cocomat που «μετρά» ήδη ένα διευρυνόμενο δίκτυο ξενοδοχειακών μονάδων, κυρίως στην Eλλάδα αλλά και εξωτερικό, ενώ έχει ένα πλούσιο portfolio πελατών από τον χώρο του hoteling.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗprotoselida

World Business

Rosatom: Ξεκινά στα τέλη του 2019 η κατασκευή του δεύτερου πυρηνικού αντιδραστήρα της Τουρκίας

Rosatom: Ξεκινά στα τέλη του 2019 η κατασκευή…

Το «πρώτο μπετόν» σχεδιάζει να ρίξει στα στα θεμέλια των εγκαταστάσεων του δεύτερου πυρηνικού αντιδραστήρα...

Media

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco σε φυσιολογικούς ρυθμούς

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco…

Η πλήρης επιστροφή της Saudi Aramco στους φυσιολογικούς όγκους παραγωγής πετρελαίου, "ίσως πάρει μήνες", ...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.