Προ των πυλών δύο νέα αιολικά πάρκα Προτεινόμενο

Η εταιρεία Gamesa, που ασχολείται με την κατασκευή ανεμογεννητριών και αιολικών πάρκων, θα συνεργαστεί με την Enel Green Power, στην Ελλάδα παρέχοντάς της ανεμογεννήτριες.

 

Η Gamesa, ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή, σχεδιασμό και συντήρηση ανεμογεννητριών και αιολικών πάρκων, πούλησε δύο σχέδια για κατασκευή αιολικών πάρκων στην Enel Green Power. Το ένα είναι το σχέδιο "Ζωοδόχος Πηγή" ισχύος 24 MW και το δεύτερο είναι το σχέδιο "Παναγία Σουμελά" ισχύος 14MW αντίστοιχα. Τα δύο αυτά έργα θα γίνουν στην Μακεδονία, συγκεκριμένα στην Κοζάνη και στην Βέροια.

 

Τα δύο αιολικά πάρκα σε συνδυασμό, θα έχουν εγκατεστημένη ισχύ 38 MW και θα είναι εξοπλισμένα με 19 ανεμογεννήτριες τύπου Gamesa G87 από τις οποίες η κάθε μια θα παράγει 2 MW. Η ηλεκτρική ενέργεια παραγόμενη από τα δύο αιολικά πάρκα θα είναι αρκετή να τροφοδοτήσει 16.000 νοικοκυριά και θα προστατεύσει το περιβάλλον από τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

 

Η Gamesa συνεχίζει να κατασκευάζει αιολικά πάρκα στην Ελλάδα, έχοντας εισχωρήσει στην χώρα το 2006 όταν ξεκίνησε την λειτουργία του πρώτου αιολικού πάρκου στην περιοχή Αλογοράχη του νομού Μαγνησίας.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Μπρούλιας, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους διοργανωτές,...

Secret Money

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

Στο κτίριο επί της Aμαλίας στον αριθμό 40 που κάποτε στεγαζόταν το ΣΔOE βάζει πωλητήριο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.