59η Γιορτή Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας

Από την Τετάρτη 14-08-19 έως και το Σάββατο 17-08-19 στην Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί η 59η Γιορτή Κρασιού.

 

Αποτελώντας τις τελευταίες δεκαετίες θεσμό για τη Νέα Αγχίαλο και την ευρύτερη περιοχή, η διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού έχει ως στόχο την προβολή των τοπικών προϊόντων και κυρίως του τοπικού κρασιού και τσίπουρου, σε συνδυασμό με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

 

Με τη συγκέντρωση πλήθους καλλιτεχνών και επισκεπτών, δίνεται ώθηση στην καλλιτεχνική ζωή της πόλης αλλά και στην υλικοτεχνική και τουριστική υποδομή της. Επιπλέον, οι εκδηλώσεις της εν λόγω διοργάνωσης έχουν λαϊκό και παραδοσιακό προσανατολισμό, στοχεύοντας στη διατήρηση και καλλιέργεια των παραδοσιακών αξιών και στην προώθηση των πολιτιστικών αγαθών μέσα από τη μουσική.

 

Σημειώνεται ότι και φέτος, η Γιορτή Κρασιού θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αναδεικνύοντας παράλληλα το μεράκι της αμπελουργίας, το οποίο είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν της περιοχής.


protoselida

Secret Money

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

Δεν πρόλαβε να εξοντώσει η ρουκέτα του αμερικανικού drone τον Iρανό στρατηγό Σουλεϊμανί και σε...

Υγεία & Διατροφή

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Οι νέες εξειδικευμένες θεραπείες στην αντιμετώπιση του καρκίνου και όχι μόνο, προσφέρουν ελπίδα σε χιλιάδες...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.