Δράσεις για την ενίσχυση του τουρισμού «τελευταίας στιγμής»

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο του μεγάλου tour οperator TUI Fritz Joussen συναντήθηκε ο υπουργός Τουρισμού·Χάρη Θεοχάρη.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, συμφωνήθηκαν δράσεις για την ενίσχυση του τουρισμού «τελευταίας στιγμής» καθώς και τη στήριξη του τουριστικού ρεύματος για την επόμενη χρονιά. Ο κ. Fritz Joussen επισήμανε στον υπουργό τη σημασία που έχει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός, σε συνδυασμό μάλιστα με την ισχυρή επενδυτική ανάπτυξη της TUI στη χώρα, με έμφαση στον θεματικό τουρισμό.

 

Ο κ. Θεοχάρης χαιρέτισε την εμπιστοσύνη της TUI στην Ελλάδα και ανέλυσε στο εκπρόσωπό της τη νέα προοπτική που διανοίγεται στον ελληνικό τουρισμό μέσα από σειρά στρατηγικών δράσεων, οι οποίες περιλαμβάνονται στο 10ετές πρόγραμμα για τον τουρισμό όπως εξαγγέλθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Τουρισμού. Ακόμη τόνισε ότι η Ελλάδα θα δημιουργήσει περαιτέρω υποδομές στον τουρισμό, οπότε και προσφέρεται τόσο για την κατάρτιση «ειδικών τουριστικών πακέτων», την ανάπτυξη στοχευμένων τουριστικών υπηρεσιών και άλλων εξειδικευμένων δράσεων στις οποίες η TUI ενδιαφέρεται και μπορεί να αναπτυχθεί.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Fritz Joussen μετέφερε στον υπουργό το ενδιαφέρον της TUI για την Ελλάδα καθώς και στοιχεία που αφορούν τη ζήτηση για διακοπές στη χώρα, καθώς και για κρατήσεις από το σύνολο των τουριστικών αγορών, κάτι που ενισχύει την ήδη υψηλή θέση της Ελλάδας ως σημαντικού προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.


protoselida

Secret Money

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

Δεν πρόλαβε να εξοντώσει η ρουκέτα του αμερικανικού drone τον Iρανό στρατηγό Σουλεϊμανί και σε...

Υγεία & Διατροφή

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Οι νέες εξειδικευμένες θεραπείες στην αντιμετώπιση του καρκίνου και όχι μόνο, προσφέρουν ελπίδα σε χιλιάδες...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.