Σκουρλέτης: Θέλουμε νέα μέλη με ουσιαστικά δικαιώματα και όχι απλώς νέους followers

"Το 31,5% που απέσπασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, αν και δεν του έδωσε τη νίκη, μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια νέα πορεία της Αριστεράς και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου", τονίζει ο Πάνος Σκουρλέτης σε άρθρο του στην εφημερίδα "Documento" και σημειώνει ότι στη νέα περίοδο μπορούν και πρέπει να είναι καταλυτικά η παρουσία και ο ρόλος του κόμματος.

Αναφορικά με το θέμα της μαζικοποίησης του κόμματος, ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι "η εγγραφή νέων μελών πρωτίστως μπορεί να μετατραπεί  σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της παρουσίας μας στους μαζικούς χώρους", τονίζοντας αναφορικά με τα μέλη ότι "για εμάς δεν είναι απλώς και μόνο ένας αριθμός μητρώου, αλλά η κατάκτηση μέσα από την ένταξη στην οργάνωση, μιας ουσιαστικής πολιτικής σχέσης". "Με δυο λόγια", τονίζει, "θέλουμε πολλά νέα μέλη με ουσιαστικά δικαιώματα και όχι απλώς νέους followers".

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "πρέπει να διαμορφώσει την ταυτότητα μιας νέας πληθυντικής Αριστεράς της εποχής μας που θα ενσωματώνει τις πιο δημιουργικές ιδέες και επεξεργασίες όλων των δυνάμεων της ευρύτερης Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου".

Υπογραμμίζει ότι όλα αυτά "παίρνουν σάρκα και οστά όταν ενοποιούνται στη βάση μιας ολοκληρωμένης προγραμματικής πρότασης, που θα διαμορφώνει το πολιτικό προφίλ του χώρου μας και θα αποτελεί τον μπούσουλα της αντιπολιτευτικής μας παρουσίας". Προσθέτει ότι "στη βάση  μιας τέτοιας  προγραμματικής πρότασης θα οικοδομήσουμε τις συμμαχίες μας στην προσπάθεια να διαμορφώσουμε τις νέες κοινωνικές και πολιτικές πλειοψηφίες που θα οδηγήσουν σε νέες μεγάλες αλλαγές προς όφελος της μεγάλης πλειονότητας του λαού μας".

 

 

 

 


protoselida

World Business

Tο 2020 θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο η Airbnb

Tο 2020 θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο η Airbnb

Εντός του 2020 πρόκειται να εισαχθεί στο χρηματιστήριο η πλατφόρμα βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων Airbnb, σύμφωνα με...

Media

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο πρώτος κιθαρίστας των Motorhead,...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Περιβάλλον

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (KAΠE) ανέλαβε πρόσφατα τον συντονισμό του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος EMOBICITY...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.