Τρ. Πειραιώς: Εθελούσια έξοδος με όφελος 8 εκατ. ευρώ

Εξοικονόμηση δαπανών που δεν θα ξεπεράσει τα 8 εκατ. ευρώ, αναμένει η Πειραιώς από το στοχευμένο πρόγραμμα εθελουσίας, το οποίο ανακοινώθηκε στις 15 Ιουλίου και λήγει στις 16 Αυγούστου.

 

Στόχος του προγράμματος εθελούσιας εξόδου είναι να αποχωρήσουν περίπου 200 άτομα, από συγκεκριμένους τομείς της μητρικής και εγχώριων θυγατρικών, η οποία προβλέπει επιπλέον αποζημίωση σε όσους απασχολούνται σήμερα στο δίκτυο καταστημάτων και στις μονάδες καθαριότητας και ασφάλειας.

 

Όσοι αποχωρήσουν θα λάβουν ένα εφάπαξ ποσό, από 12 έως 36 μισθούς, το ύψος του οποίου εξαρτάται από τα έτη προϋπηρεσίας και τη θέση στον όμιλο. Εκτός από τις οικονομικές παροχές, δίνεται η δυνατότητα ένταξης σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για την απόκτηση νέων δεξιοτήτων για την απασχόληση στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα (ασφαλιστικοί πράκτορες, χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, ανεξάρτητοι brokers).

 

Επιπλέον, προβλέπεται η κάλυψη εξόδων βρεφονηπιακής φύλαξης για όσους έχουν παιδιά ηλικίας μέχρι και το νηπιαγωγείο. Συνεχίζεται δε η ίδια κάλυψη μέσω του ομαδικού ιατροφαρμακευτικού προγράμματος για πέντε έτη, καθώς και η προσωπική και οικογενειακή υποστήριξη. Παράλληλα, ολοκληρώνεται σύντομα η ενημέρωση των εργαζομένων της τράπεζας για τη δυνατότητα μετακίνησής τους στο νέο σχήμα που θα συσταθεί και θα αναλάβει τη διαχείριση του συνόλου των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της.


protoselida

Media

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Βασίλη Λογοθετίδη

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Βασίλη Λογοθετίδη

Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού Βασίλη Λογοθετίδη, που πέθανε...

Αθλητικά

Μάντσεστερ Σίτι: “Πολιτικά κίνητρα” στην τιμωρία της Uefa

Μάντσεστερ Σίτι: “Πολιτικά κίνητρα” στην τιμωρία της Uefa…

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι Ferran Soriano υποστήριξε ότι η διετής αποβολή της ομάδας...

Τουρισμός

MTC GROUP: Παρουσίαση αθλητικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

MTC GROUP: Παρουσίαση αθλητικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

Σε εκδήλωση-παρουσίαση με στόχο την ανάδειξη του αθλητικού Τουρισμού θα συμμετέχει η MTC GROUP...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.